Slik melder du på studentlag i Aksje-NM

Det er viktig at navn på laget meldes inn til aksjenm@e24.no.


<p><b>AKSJEINTERESSERT?</b> Studenter kan spille i egen studentliga i Aksje-NM.</p>

AKSJEINTERESSERT? Studenter kan spille i egen studentliga i Aksje-NM.

Onsdag 1. februar klokken 09 går startskuddet for Aksje-NM 2017. Allerede nå kan du melde deg på og konkurrere om flotte premier og tittelen Norges beste aksjeplukker.

Meld deg på Aksje-NM her!

I år som tidligere kan studenter melde på lag i en egen studentliga innad i konkurransen.

Slik går du frem for å melde på studentlaget ditt:

  • Registrer én bruker for hele laget, på samme måte som du ville registrert en vanlig bruker. Har du ikke allerede en SPID-konto, må du opprette det. Registrering skjer her.
  • Send deretter mail til aksjenm@e24.no og be om at brukeren registreres i listen over studentlag. Skriv hva som er navnet på laget, slik at vi kan få registrert laget i studentligaen under det riktige lagnavnet.

Opprette egen liga

Det er også mulig å etablere sin en egen liga innad i Aksje-NM. Dermed kan man konkurrere direkte mot venner og kolleger. Lag en liga via gruppesystemet, og inviter dem du vil skal delta.

I fjor var godt over 30 studentlag påmeldt studentligaen, og disse representerte ikke bare skoler over hele Norge, men også internasjonale universitet.

Det var HiL Capital Management som til slutt gikk av med seieren blant skolelagene, etter flere uker hvor det var svært jevnt i toppen.

Har du spørsmål til konkurransen, sjekk regelverket eller ofte stilte spørsmål, eller send oss en mail på aksjenm@e24.no hvis du ikke finner svaret der.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

Per Valebrokk, ansvarlig redaktør E24

På forsiden nå