Ronaldo åpner luksusshotell

Rommene starter på rett under to tusen kroner natten


<p><b>NYTT HOTELL:</b> Cristiano Ronaldo åpner nytt hotell i Lisboa om en måneds tid.</p>

NYTT HOTELL: Cristiano Ronaldo åpner nytt hotell i Lisboa om en måneds tid.

Verdens best betalte idrettsutøver, Cristiano Ronaldo, slår om kort tid opp dørene til sin siste investering, skriver Dagens Industri.

Fotballspilleren skal åpne luksushotellet Pestana CR 7 i hjemlandets hovedstad Lisboa neste måned.

Hotellet blir den portugisiske stjernens fjerde i rekken, og hans andre hjemme i Portugal. Han åpnet sitt første i hjemme på fødestedet Madeira tidligere i sommer.

Pensjonsplan?

– Jobben min er å spille fotball, men livet vil ikke alltid være som det er nå. Jeg må dedikere meg til nye prosjekter, og jeg har det beste laget rundt meg, sier Ronaldo ifølge Forbes.

De fire hotellene ligger alle i fasjonable strøk: i gamlebyen i Lisboa, ved Gran Via i Madrid (byens hovedgate), ved havnen i Madeira og like ved Times Square i New York.

Real Madrid-spilleren, som tjener 723 millioner kroner i året, har ifølge Forbes investert mer enn 40 millioner dollar, eller 329 millioner kroner, i hotellkjeden.

Fotballinspirert

Rommene i det nye hotellet skal være innredet etter fotballtema, med tepper som ligner en gressmatte og bilder at Ronaldo selv på veggene, skriver Business Insider.

Pestana CR 7 byr på 82 rom og en suite. For et standard rom er prisen 184 pund, eller rett under to tusen norske kroner natten. 

Det dyreste rommet vil koste i overkant av seks tusen kroner per natt, skriver Business Insider.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

Per Valebrokk, ansvarlig redaktør E24

På forsiden nå