Rekordår for Arctic Securities

Millionene renner inn fra offshore, shipping og eiendom for meglerhuset, med klienter som Trond Mohn og John Fredriksen. 


<p><b>SATSER PÅ MILLIARDOMSETNING I 2017:</b> Arctic Securities-sjef Mads Syversen gjør stor suksess i selskapet. Bildet er tatt i Syversens 50-årslag i 2013.</p>

SATSER PÅ MILLIARDOMSETNING I 2017: Arctic Securities-sjef Mads Syversen gjør stor suksess i selskapet. Bildet er tatt i Syversens 50-årslag i 2013.

Meglerhuset Arctic Securities har aldri hatt et bedre år enn 2016, skriver Dagens Næringsliv (bak betalingsmur).

Fjoråret bød nemlig på rekordomsetning på 731 millioner for meglerhuset, mens bunnlinjen viser 97 millioner kroner, hvorav 77 millioner tas ut av aksjonærene i utbytte. 

Omsetningsveksten er på 12 prosent i forhold i fjor. Aktivitetsnivået hittil i 2017 bærer bud om nok et rekordår.

– Jeg er ikke redd for å avsløre mitt personlige mål for 2017: En milliard kroner i omsetning. Første kvartal er historisk sterkt og vi får nå betalt for våre nyetableringer, sier Arctic-topp Mads Henrik Syversen til DN. 

Meglerhuset har bistått norske finanstopper som Trond Mohn, John Fredriksen og Kjell Inge Røkke innen flere store transaksjoner innen offshore, shipping og eiendom i 2016. I tillegg har flere satsinger gitt millioner i avkastning, ifølge DN

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

Per Valebrokk, ansvarlig redaktør E24

På forsiden nå