Aksje-NM 2015: Dette kan du vinne

I årets Aksje-NM kan lekepenger bli til et Geneva stereoanlegg og andre Geneva-produkter. Heldige vinnere stikker også av med flotte premier fra Nespresso.

<p> HOVEDPREMIE. En Geneva Sound System Model XXL høytaler og et gavekort på Geneva-produkter levert av Neby Hifi er hovedpremie i Aksje-NM 2015.<br/></p>

 HOVEDPREMIE. En Geneva Sound System Model XXL høytaler og et gavekort på Geneva-produkter levert av Neby Hifi er hovedpremie i Aksje-NM 2015.

Hovedkonkurransen går ut på å få en beholdning på 100.000 fiktive kroner til å vokse mest mulig i perioden konkurransen pågår.

Meld deg på Aksje-NM!

Vinneren av hovedkonkurransen premieres med en Geneva Model XXL TV-benk med innebygd steoranlegg, surroundlyd og tilkobling av TV, verdt 24.995 kroner. I tillegg får hovedvinneren et gavekort på 15.000 kroner til bruk på Geneva-produkter.

<p>Ukesvinnerne får en Nespresso kaffemaskin hver.</p>

Ukesvinnerne får en Nespresso kaffemaskin hver.

Hver uke kåres det en ukesvinner, hvor deltageren med størst vekst i beholdningen hver uke premieres med en kaffemaskin fra Nespresso verdt 5.000 kroner.

Les mer: Konkurranseregler og -vilkår i Aksje-NM 2015

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

Per Valebrokk, ansvarlig redaktør E24

På forsiden nå