Aksje-NM 2017: Dette kan du vinne

I årets Aksje-NM kan lekepenger bli til ekte penger i aksjefondet Forte Trønder fra Forte Fondsforvaltning. Hver uke under konkurransen stikker heldige vinnere av med premier.


<p><b>FLERE VINNERE:</b> Under Aksje-NM kåres det ukevinnere, i tillegg til en vinner av hele konkurransen. Vinneren er den med høyest avkastning på sin aksjeportefølje.</p>

FLERE VINNERE: Under Aksje-NM kåres det ukevinnere, i tillegg til en vinner av hele konkurransen. Vinneren er den med høyest avkastning på sin aksjeportefølje.

Fra 1. til 28. februar kan du kjempe om flotte premier og tittelen Norges beste aksjeplukker i Aksje-NM 2017.

I år som tidligere kårer vi både ukevinnere og hovedvinner av konkurransen.

Meld deg på Aksje-NM her!

I løpet av konkurransen vil det bli kåret tre ukevinnere, den første fredag 10. februar, den andre fredag 17. februar og den tredje fredag 24. februar.

  • Ukevinner 10. februar:

Første ukevinner får en klokke fra Gant Park Hill. Her kan du lese mer om Park Hill-serien. Det er avkastningen fra 6. februar til 10. februar som legges til grunn når første ukevinner kåres.

  • Ukevinner 17. februar:
 <p><b>UKEPREMIE:</b> Første ukevinner får denne klokken fra Gant Park Hill.</p>

UKEPREMIE: Første ukevinner får denne klokken fra Gant Park Hill.

Andre ukevinner får 5.000 kroner i Nordnet Superfondet Norge.

  • Ukevinner 24. februar:

Tredje ukevinner får et årsabonnement på Infront Active Trader, verdi ca. 12.000 kroner, hos Pareto Securities. Les mer om Infront Active Trader her.

  • Vinner av hele konkurransen:

Vinneren av hovedkonkurransen kåres etter at børsen har stengt tirsdag 28. februar. Da er det avkastningen under hele konkurransen som legges til grunn.

Vinneren av hele konkurransen får 12.500 kroner i fondet FORTE Trønder fra Forte Fondsforvaltning.

Fondet investerer i selskaper og bedrifter med sterk regional tilknytning til Midt-Norge, og har en portefølje som fordeler seg ganske likt mellom oljerelatert virksomhet, teknologi, fiskeoppdrett og finans.

Les mer om fondet her.

Du kan melde deg på Aksje-NM helt frem til siste hele konkurranseuke, men vinnersjansene øker jo tidligere du melder deg på.

Interessert i aksjehandel? På Aksjeforum kan du diskutere aksjer og Aksje-NM med andre.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

Per Valebrokk, ansvarlig redaktør E24

På forsiden nå