Nå er Aksjeligaen i gang

Har abstinensene etter Aksje-NM meldt seg? Eller er du kanskje bare giret på å få revansj mot kollegaen som slo deg sist? Fortvil ikke! Nå er Aksjeligaen tilbake.


<p><b>AKSJELIGAEN:</b> Nå kan man endelig bruke fiktive penger på Oslo Børs igjen. </p>

AKSJELIGAEN: Nå kan man endelig bruke fiktive penger på Oslo Børs igjen. 

Mange har etterspurt oppfølgeren til Aksje-NM, og nå er den endelig her. 

Mandag morgen gikk startskuddet for Aksjeligaen.

Aksjeligaen er helårsvarianten av Aksje-NM. Mens sistnevnte varte i tre uker, går Aksjeligaen fra mandag og helt frem til nyttårsaften.

Som i Aksje-NM og tidligere varianter av Aksjeligaen, har alle deltagerne mulighet til å handle gratis på Oslo Børs i konkurransen som trekker mange børsinteresserte til tastaturet. 

Meld deg på Aksjeligaen her!

Premier til de beste

Alle brukere får 100.000 fiktive kroner de kan bruke på handel i aksjer notert på Oslo Børs sine markedsplasser. Målet er å få høyest mulig avkastning på sin portefølje.  

Under Aksjeligaen vil det hver måned kåres en vinner. Månedsvinneren er den deltageren som i løpet av måneden har fått høyest avkastning på sin portefølje.

Alle månedsvinnere vil få et årsabonnement på E24s rykende ferske produkt E24+. 

Handlene i Aksjeligaen skjer på samme måte som på Børsen. Man kjøper til gjeldende salgskurs og kjøper til gjeldende kjøpskurs. 

Regler

Kursene i Aksjeligaen vises med 15 minutters forsinkelse, men handlene i spillet skjer i realtid. Dette er for å ikke gi noen deltagere muligheten til å dra urettmessige fordeler av å ha tilgang til realtidskurser. Dette kan også føre til at man kan få kurser som virker merkelige i spillet, men som er riktig dersom man ser kursene i realtid. 

Dermed kan det være en fordel å vente og se hvordan aksjen har utviklet seg i perioden etterpå, før man melder fra om feil. Dersom du likevel opplever noe i spillet som feil, kan du sende en e-post til aksjenm@e24.no, så vil våre datateknikere undersøke saken. 

E24 oppfordrer alle deltagere å sette seg godt inn i konkurransereglene til Aksjeligaen. Disse finner du her

Som i Aksje-NM kan man også i Aksjeligaen lage egne ligaer hvor man kan konkurrere mot kolleger, venner eller familie, samtidig som man fortsatt kjemper om å vinne hele konkurransen. 

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå