Sikret ukesseieren med Farstad Shipping og Polarcus

Magne Moen Strømskag vant første hele uke av Aksje-NM 2017 med en avkastning på 20,97 prosent.<p><b>UKEVINNER:</b> Magne Moen Strømskag fra Ørlandet i Sør-Trøndelag tok første ukesseier i Aksje-NM 2017 og vinner dermed en klokke fra Gant Park Hill.</p>

UKEVINNER: Magne Moen Strømskag fra Ørlandet i Sør-Trøndelag tok første ukesseier i Aksje-NM 2017 og vinner dermed en klokke fra Gant Park Hill.

Med en avkastning på 20,97 prosent var det Magne Moen Strømskag fra Ørlandet på Fosen i Sør-Trøndelag som tok første ukesseier i Aksje-NM 2017.

Realisert gevinst i både Farstad Shipping- og Polarcus-aksjen var dét som bidro til at 33-åringen før helgen inntok teten.

– Strategien for uken var egentlig å være langsiktig, men det gikk skeis ganske fort, sier Strømskag.

– Jeg fikk blod på tann da noen av aksjene i starten reiste nordover, så det ble en del daytrading i stedet, forteller han.

Aksje-NM 2017 er godt i gang, men det er fortsatt mulig å melde seg på konkurransen og dermed være med i kampen om flotte premier. Meld deg på her!

Solgte seg ned fredag

Strømskag traff godt på Farstad-aksjen tirsdag og rakk få med seg en opptur før aksjen snudde og til slutt endte som forrige ukes børstaper.

Allerede torsdag inntok han førsteplassen på ukerangeringen og begynte å øyne et håp om ukeseieren.

Fredag realiserte han en gevinst i Polarcus på nesten 4.900 kroner.

– Like etter børsåpningen fredag morgen ledet jeg med seks prosentpoeng på nestemann på lista. Jeg feiget vel litt ut der og da, og solgte ned en god del av porteføljen min, forteller han.

– Det ble en del volatile aksjer denne uken, oppsummerer Strømskag.

– Treffer man på topp og bunn, blir det fort penger av det. Dette var nok med på å forme handelsmønsteret mitt uken som gikk.

Interessert i aksjehandel? Diskuter aksjer, markedet og Aksje-NM her!

Ny ukevinner denne uken

Strømskag jobber som lagersjef hos Fosen Tools på Brekstad i Ørland kommune. Før jul i 2015 tegnet han seg en konto hos Nordnet.

– Jeg sitter med en post mest for moro skyld, og ser på det som en liten hobby, sier han.

– Jeg har blitt noen erfaringer rikere på den stunden.

Dette er første gangen han deltar i Aksje-NM eller Aksjeligaen.

– Strategien for resten av konkurransen er å bli litt mer langsiktig, men jeg skal fortsatt ha en liten post hvor jeg kan trade litt, sier han.

– Målet for konkurransen er vel å prøve å være litt mer vågal enn hva jeg ville vært på min Nordnet-konto. Man må satse for å vinne!

Strømskag vinner en klokke fra Gant Park Hill. Neste ukevinner kåres fredag 17. februar etter handelslutt på Oslo Børs. Det kåres enda en ukevinner fredag 24. februar, før vinner av hele konkurransen sammenlagt kåres tirsdag 28. februar.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

Per Valebrokk, ansvarlig redaktør E24

På forsiden nå