Enten det er fest på stranden, ei hengekøye i parken, soldekk på båten eller grillings på verandaen – sommeren er best med et soundtrack! Ta med deg en bærbar bluetooth-høyttaler og et par solbriller, så er dagen i boks.

– Det er mange fordeler med en bærbar bluetooth-høyttaler, men den mest åpenbare er at du kan ta med deg favorittmusikken og favorittpodcastene dine overalt, sier Truls Skaalbones.  

Han er lidenskapelig opptatt av musikk og jobber til daglig med kundeservice i HiFI Klubben. HiFi Klubben har et enormt utvalg av bluetooth-høyttalere tilpasset de fleste behov.

 <p><a href="https://www.hifiklubben.no/hoyttalere/tradlos-hoyttaler/dali-katch-bluetooth-hoyttaler/" target="_blank">KATCH</a> er den første bærbare Bluetooth-høyttaleren fra den danske høyttalerspesialisten DALI. Foto: Hi-Fi Klubben</p>
KATCH er den første bærbare Bluetooth-høyttaleren fra den danske høyttalerspesialisten DALI. Foto: Hi-Fi Klubben

– Om du vil ha en vanntett høyttaler, en liten og søt høyttaler, en svært vellydende og nærmest hi-fi-aktig musikkformidler eller et musikkmonster en russebuss verdig, så kan du komme til oss. Og selvfølgelig har jeg et par favoritter, sier  Skaalbones. 

Så om badevannet er for varmt til å gi deg gåsehud, kan du bare ta med deg en av disse:

DALI Katch

KATCH er den første bærbare Bluetooth-høyttaleren fra den danske høyttalerspesialisten DALI. Og for en Bluetooth-høyttaler! Lydkvaliteten er noe av det aller beste du får i denne produktkategorien. 

Det anerkjente hi-fi-tidsskriftet What Hi-Fi? skrev at lyden er dynamisk, full av kropp og helt utrolig størrelsen tatt i betraktning. 24 timers batterilevetid og uttak for mobillading sørger for at musikken varer like lenge som sankthansaften.

 <p>Denon Envaya er lett å ta med seg på stranda eller i parken. Foto: Hi-Fi Klubben</p>
Denon Envaya er lett å ta med seg på stranda eller i parken. Foto: Hi-Fi Klubben

DALI har samarbeidet med internasjonale trendforskere for å skape en høyttaler med et moderne design. Dette ser du blant annet i det elegante, avrundede aluminiumskabinettet og de overraskende fargekombinasjonene. Det og den integrerte bærereimen i ekte lær gjør KATCH til en bærbar høyttaler som ikke gjør skam på selv de hippeste solbrillene.

Denon Envaya mini

Denons vanntette lille kraftkar ble testvinner i Lyd & Bilde! Spesialistbladet skrev blant annet at Envaya gir en herlig nærværsfølelse på akustisk livemusikk og medrykkende lyd med passe bassgjengivelse på topplistemusikken. 

Hva mer kan du ønske deg? At den er lett å ta med seg, har 10 timers batterilevetid, ser fortreffelig ut og tåler en dukkert? Innvilget!

 <p>HEOS 1 HS2 med Go Pack er en bærbar, trådløs høyttaler som du kan ta med overalt. Foto: HiFi Klubben</p>
HEOS 1 HS2 med Go Pack er en bærbar, trådløs høyttaler som du kan ta med overalt. Foto: HiFi Klubben

Like bra i parken som på badet

Noen forbinder kanskje bærbare bluetooth-høyttalere med batteridrevne småsaker som ligger i en skuff fra september til påske. Hos HiFi Klubben selges det også multiromssystemer og to av disse, Bluesound og HEOS, har alternativer som kan kobles til en batteripakke og fungere som bluetooth-høyttaler når du er ute på tur.

Resten av tiden står de trygt plassert på badet, kjøkkenet, soverommet eller hvor det måtte være, koblet til stikkontakten som en integrert del av multiromssystemet ditt. Et svært godt alternativ for deg som ønsker en fleksibel løsning med bruksverdi hele året gjennom.

Klikk her for full oversikt over HiFi Klubbens Bluetooth-høyttalere!