Annonsørinnhold

Test deg selv:

Hvilken type er du på hjemmekontoret?

Utfordrende for mange

Det er snart et år siden covid-19 kom til Norge og mange fikk arbeidshverdagen snudd på hodet. Fremdeles sitter mange på hjemmekontor og slik vil det være en god stund til.

Her er ekspertens tips til hvordan du kan få en bedre hverdag på hjemmekontoret.

– Hjemmekontor er for mange kommet for å bli. Noen liker bedre å jobbe hjemmefra, mens andre synes det kan være utfordrende, sier Christina Valencia, prosjektselger i AJ Produkter.

Hun peker på at hjemmekontor opphever det fysiske skillet mellom skole, arbeid og hjem. Noe som kan være krevende i seg selv, ettersom det blir vanskeligere å holde jobb og privatliv separert.

Trenger du utstyr til hjemmekontoret? Sjekk disse produktene.

– Det første du bør gjøre er å få et bevisst forhold til arbeidsmiljøet ditt. Finn smertepunktene som hindrer deg i å ha en god arbeidshverdag på hjemmekontor, og gjennomfør tiltak for å minimere dem. Det er viktig at du har det bra på jobb, uansett hvor arbeidsplassen er, sier prosjektselgeren.

Kan utgjøre stor forskjell

– Hva er de vanligste feilene vi gjør på hjemmekontor?

– Det er mye du ikke tenker over som du med fordel kan bli mer bevisst på. Det første er hvilken stol du sitter på når du jobber hjemmefra. Hvis det er et møbel du aldri skal glemme viktigheten av, så er det kontorstolen, råder Valencia.

STOR GUIDE: Hvilken kontorstol passer deg egentlig best?

Vurderer du en bedre stol til hjemmekontoret?

Kontorstol Stanley

Office chair, Automotive tire, Comfort, Wheel, Rolling

Balansestol

Output device, Audio equipment, Peripheral, Table, Desk, Liquid, Gadget

Kontorstol Lancaster

Office chair, Armrest, Comfort

Et godt tips er å ikke velge en kontorstol utelukkende basert på utseende. Dersom kontorstolen gjør at du blir sittende i én statisk sittestilling gjennom store deler av dagen, kan du ende opp med å få plager og smerter. 

– Kroppen er ikke laget for å sitte stille. Velg en kontorstol som inviterer til bevegelse, oppfordrer hun.

Opptatt av ergonomi og jobbhelse? Sjekk ut disse:

Parallel, Rectangle, Technology

Kontormølle

Personal computer hardware, Laptop accessory, Input device, Sports equipment, Grey, Peripheral

Balanseball

Bicycle part

Kontorsykkel

Kontorstolen kan gjøre mye for å bedre sittestillingen din på hjemmekontoret. Det samme gjør et skrivebord i riktig høyde. 

– Skal du først innrede et komplett hjemmekontor, burde et hev- og senkbart skrivebord stå høyt på listen. Bordet gjør det lett å få inn variasjon i arbeidshverdagen, og du kan bytte mellom sittende og stående så ofte du vil, sier Valencia. 

Se flere tips til en bedre arbeidshverdag på hjemmekontoret her.

Vil du ha bedre orden på hjemmekontoret? Se her:

Trådløs ladeplate

Body jewelry

Kabelsamler

Automotive tire, Body jewelry

Office in a box

Automotive lighting, Rectangle, Television, Font, Gadget

AJ PRODUKTER

AJ Produkter er ledende leverandør og et fullserviceforetak som designer, selger og leverer innredning til kontor, lager og industri, samt til skole og barnehage. Klikk på pilen under for å lese mer. I over 45 år har selskapet levert møbler og produkter til bedrifter, skoler og idrettsanlegg. 1975: Anders Johansson etablerer AJ Produkter. 1982: Det første datterselskapet åpnes i Norge. 1989: AJ Produkter vises for første gang i sportssammenheng. Reklame på ismaskinen på ishockey-VM fungerer bra, og siden har AJ-logoen blitt sett på dommernes jerseys og på sportsarenaer over hele verden. 90-tallet: AJ tar i bruk produksjonsanlegg i Polen og Slovakia. Kundekatalogen var AJs primære kommunikasjonskanal før selskapet på 2000-tallet lanserte sin egen nettbutikk. 2012: AJ flytter til nytt hovedkontor i Halmstad. Totalt 33 000 m2 huser hovedkontor, lager og utstillingslokaler. 2015: AJ Produkter feirer 40 år med innredning for kontorer, skoler, lager og industri. I dag er AJ-konsernet representert i 19 europeiske land med 26 selskaper og har over 800 ansatte. Selskapet håndterer ca 25.000 artikler i vareregisteret, og i 2017 ble mer enn 700 000 ordrer levert fra AJ Produkters sentrale lager i Halmstad.

Bestill AJ-katalogen gratis her!

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for AJ Produkter

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)