Annonsørinnhold

Hyttedrømmen i Kragerø

Nyt hyttelivet - hele året

Rett utenfor Kragerø sentrum finnes helårshytter i nærheten av et flott resort, med fasiliteter og aktivitetstilbud for både store og små.

– Vi er kjempefornøyd med beliggenheten og tilbudet som finnes rett i nærheten av hytta vår. Både barna og vi voksne stortrives året rundt, sier Geir Henning Stølan.

Stølan har kjøpt seg hytte på hyttefeltet Sydri på Stabbestad, kun en svipptur utenfor Kragerø. Han bor til daglig sammen med kone og to barn i Holmestrand og bruker snaue to timer på reiseveien. Familien har i flere år tilbragt mye tid i en familieeid leilighet på Kragerø Resort, som ligger 500 meter unna hytta. De kjenner derfor godt til området fra før og syntes tiden var inne for å kjøpe sin egen fritidsbolig her.

– Vi har to barn på seks og ti år, og da er det perfekt å ha hytte i et område med så mange tilbud tilgjengelig for barn. Vi stortrives her og ser også at området er i utvikling til å bli enda bedre. Forrige helg ble tilbragt på hytta, og vi drar så fort vi har anledning, sier han.

    

Uthevet sitat Id modo salutandi cum, ut libris dissentiunt vix. Tantas vivendo id has. Ridens aeterno dissentiunt duo ea, at vivendo indoctum expetenda nec, animal civibus id eam. Ei paulo eirmod platonem vel, odio honestatis mel ut, nisl possit facete ius te.

FLOTTE HYTTER: Arkitekttegnede LEVE hytter på Sydri.

Mange aktivitetstilbud

Barna er spesielt begeistret for minigolfbanen og et utendørs svømmebasseng tilknyttet Kragerø Resort. Beach Club’en med det store bryggeanlegget med stupetårn er også populært for hele familien. Ønsker de å spise ute en dag, så har de flere restauranter å velge mellom bare et steinkast unna hytta.

– Det er veldig fine turmuligheter i området, og vi har blant annet syklet på de maskinpreparerte sykkelstiene med ungene, sier han.
Cloud, Sky, Water, Lake, Vehicle, Leisure

GØY FOR ALLE: Stupetårnet  er  populært blant de yngre.

Den lokale stisykkelentusiasten, Morgan Bakken, jobber som stibygger og rydder skogen for å lage stier både for gående, løping og sykling. Han kan på det varmeste anbefale oppmerkede stier i topp standard både langs kysten og inne i skogen. Disse stiene har satt Stabbestad og Kragerø på kartet som sykkeldestinasjon, og Bakken fremhever spesielt følelsen av å befinne seg langt oppå fjellet, før man plutselig sykler på svaberg.

 Et fantastisk sted

Hytteområdet er bilfritt, og hyttene sklir fint inn i det vakre, urørte kystlandskapet. Skulle avstandene likevel føles for store, er det mulig å leie en golfbil og suse av gårde på kilometervis lange golfbilveier.

Det setter Per Arne Berg pris på, som også eier hytte på Sydri. Han har tilbragt mye tid i Stabbestad-området de siste årene sammen med kona si og skryter uhemmet av det.  

– Dette området er et fantastisk sted, og vi er så fornøyde både med selve hytta og tilbudene rundt. Vi har kjøpt en helårshytte, som både er veldig robust bygget og estetisk - og akkurat passe stor for oss to som bruker den. Prisen var det heller ikke noe å si på, vi fikk mye for pengene. Her er vi både sommer og vinter og nyter livet, sier Berg.

 Kort vei til Kragerø

Noe av trivselen kommer fra en av Norges beste golfbaner. Den internasjonalt anerkjente 18-hulls golfbanen ved Kragerø Resort ble i 2020 kåret som Norges beste av World Golf Awards. Kona hans setter stor pris på den velrennomerte spa-avdelingen på hotellet, og de liker begge to at de har båtplass som følger med hytta.

– Hvis vi vil inn til Kragerø og spise lunsj eller middag, kan vi ta en ferje over. Kragerø er en veldig idyllisk og vakker småby, med gammel trehusbebyggelse, bra spisesteder og god atmosfære. Vi kjenner mange i butikkene her og blir alltid tatt imot med hyggelig småprat, sier han.

 Et unikt område

Ifølge daglig leder i Fredensborg Fritid Kragerø, Knut Bremer, er Stabbestad et helt unikt område innen fritidsboliger på grunn av beliggenheten ved kysten, nærheten til Oslo og aktivitetstilbudene.

   DEN BESTE BANEN: Kragerø Golf – Norges beste golfbane i 2020.

– Kragerø Resort er et nav med mange, gode tilbud både for hotellgjester, besøkende og hytteeiere. Om man ønsker, kan man tegne abonnement med rabatter på treningsrom, spa-avdeling og golf når man eier hytte her. Ellers kan man også benytte seg av tennisbane eller strandvolleyballbanen, som er en del av Beach Club-konseptet. Skjærgårdsidyllen er komplett helt nede i vannkanten, hvor du i tillegg finner restaurant med velsmakende skalldyrsretter og en sjarmerende bar. De minste kan boltre seg på lekeplassen og i badeanlegget med stupetårn, sier Bremer.

Stadig i utvikling

Det er mange nye prosjekter på gang, og stedet er under stadig utvikling på mange områder. Det gjøres store investeringer, som vil komme besøkende og fremtidige hytteeiere til gode. Sykkelstiene utvides, og det jobbes med såkalte utsiktsstier.

 – Vi jobber kontinuerlig med å skape et trivelig og innholdsrikt fritidsområde hvor vi samtidig bevarer nærheten til naturen. Stabbestad har et vakkert og urørt landskap, med flotte turmuligheter hele året. Klimaet er lange somre og milde vintre, så det er stort sett fullt mulig å sykle terreng i desember og nyte både høst, vinter og vår her. Med helårshytter som de vi utvikler på Sydri og Kragerøfjorden, kan hytta virkelig bli et hjem nummer to, bare med ekstra mye å fylle dagene med om man ønsker det, sier Bremer.

Hyttedrøm i Kragerø

På populære Sydri, rett i nærheten av Kragerø Resort, er det nå bare seks igjen av de totalt 36 kvalitetshyttene fra LEVE til salgs. Her kan du nyte soloppgang og sene sommerkvelder i bilfri sone og tett kontakt med naturen utenfor. 

FANTASTISK UTSIKT: Nydelige solforhold og vakker utsikt, både på sommeren og på vinteren.

I Kragerøfjorden hyttegrend får du panoramautsikt og sol fra morgen til kveld så du kan nyte herlige dager på din nye helårshytte. Dessuten har du rett til båtplass. Ti av hyttene her er under bygging og vil stå klare allerede denne sommeren.

Uthevet sitat Id modo salutandi cum, ut libris dissentiunt vix. Tantas vivendo id has. Ridens aeterno dissentiunt duo ea, at vivendo indoctum expetenda nec, animal civibus id eam. Ei paulo eirmod platonem vel, odio honestatis mel ut, nisl possit facete ius te.

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Fredensborg fritid

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)