Annonsørinnhold

Da Anders Aukland og kona Gina skulle bygge nytt hus i Tønsberg, var de aldri i tvil om hva som skulle til for å sikre seg det lille ekstra.

– Når man skal bygge et splitter nytt hus, får man muligheten til å gjøre noen spesielle tilvalg man gjerne ikke har anledning til ellers. Da vi fikk muligheten til å forme badene akkurat slik vi ville, måtte vi jo få på plass et dusjtoalett, sier Aukland.

Den meritterte langrennsløperen, som blant annet kan skilte med OL-gull, VM-gull, gull i Vasaloppet, Marcialonga og Verdenscupen i langløp, driver fremdeles aktivt med ski i en alder av 50 år. Men nå som satsingen nærmer seg slutten, ser han for seg å skulle tilbringe mer tid i hjemmet fremover.

Anders Aukland sitt splitter nye dusjtoalett fra Geberit.

– Og da må man jo sørge for at hjemmet er så trivelig som overhodet mulig, sier han.

Før han kjøpte toalettet hadde Aukland kun ved én anledning testet et dusjtoalett tidligere – under Ski-VM i Sapporo i 2007. Han mener ting har utviklet seg på dusjtoalett-fronten siden den gang.

– Der husker jeg funksjonene på toalettet var ganske grunnleggende. Nå er det noe helt annet. Fra man kommer inn på badet til man går ut derfra er toalettbesøket en opplevelse i seg selv, sier han og utdyper:

– På badet blir man møtt av et stilig lys og et dolokk som åpner seg automatisk. Man får varme i setet etter to-tre sekunder, og en vifte sørger for at all vond lukt fjernes fortløpende. Til slutt blir man vasket og tørket med varmt vann og varm luft. Jeg er oppriktig imponert, sier han.

FØLELSE AV LUKSUS: Fra det øyeblikket man kommer inn på badet til man går ut derfra ønsker Anders at alle skal oppleve en følelse av luksus og velvære.


IMG_2814.jpg

Elisabeth Halbjørhus er interiørdesigner og stylist. På Instagramprofilen @Pureinterior_ deler hun inspirasjon, trender og oppsussingsprosjektet av barndomshjemmet til over 39.000 følgere.

– Mye helse i velvære

Som mangeårig idrettsutøver har Aukland lenge vært ekspert på å ta vare på kroppen sin. Han mener viktigheten av tiltak som sikrer økt trivsel og velvære i hverdagen ikke bør undervurderes:

– Det er ikke sånn at god helse nødvendigvis henger sammen med velvære, men jeg tror det er viktig å legge til rette for at man trives og har det godt. Denne typen toalett løfter nivået på hele baderomsopplevelsen og sørger for at man føler seg bra når man går ut derfra.

I tillegg til å oppnå en følelse av velvære og komfort på badet var det enda en grunn til at Anders og kona ønsket å skaffe seg et dusjtoalett fra Geberit: De ville ha en funksjon i huset som skilte seg litt ut.

– Nå har vi et litt annerledes og morsomt samtaletema hver gang vi får venner eller familie på besøk. Det er ikke så mange som har testet et dusjtoalett tidligere, og det virker som folk synes det er veldig morsomt å få muligheten til å teste et.

Han mener responsen fra gjestene har vært overveldende:

– Det er utrolig gøy hvor overrasket og genuint imponert folk virker å være av doen vår. Jeg tror de fleste er så vant til å gå på do på den samme måten som man alltid har gjort, at når man opplever et dusjtoalett blir man nesten litt sjokkert, sier Aukland.

Aquaclean tuma comfort

AquaClean Tuma Comfort.jpg

Les mer om TUMA COMFORT

AqUACLEAN MERA COMFORT

AquaClean Mera Comfort.jpg

Les mer om MERA COMFORT

Aquaclean sela

AquaClean Sela.jpg

Les mer om SELA

Auklands toalett

– Vanlig om noen år

Selv om Aukland gleder seg stort over å ha et såpass uvanlig baderom tror han ikke lenger han vil ha den gleden om noen år.

– Alle jeg snakker med som får teste et dusjtoalett sier umiddelbart at de ønsker å skaffe seg et selv. Om noen år tror jeg denne typen toaletter vil være helt vanlig i norske hjem. Hvem ønsker vel ikke å oppleve mest mulig trivsel og velvære i sitt eget eget hjem?

Ønsker du å teste et dusjtoalett? Finn din nærmeste forhandler her.

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)