Annonsørinnhold

Nye Hyundai Tucson Plug-in Hybrid:

Design og sikkerhet for hele familien

– For å være helt ærlig var designet viktigere enn sikkerheten, sier Hege Marie Brown om sin splitter nye Hyundai Tucson Plug-in Hybrid. Å shoppe etter design er en luksus man kan unne seg, når alle grunnleggende behov ellers er dekket.

– Jeg synes Tucson Plug-in Hybrid er den kuleste bilen på markedet. Det er noe med kombinasjonen av harde og myke linjer som gjør den unik. Og se den superkule grillen!

For Hege Marie Brown var valget av en Hyundai Tucson Plug-in Hybrid i fargen Dark Teal opplagt da familien skulle ha ny bil.

Land vehicle, Automotive lighting, Tire, Wheel, Sky, Smile, Car, Plant

– Så fort jeg hørte at Hyundai skulle komme med en ladbar versjon av Tucson Hybrid, visste jeg at vi skulle ha en, sier hun.

Design, sikkerhet, komfort

Det handlet om design, om kombinasjonen elektrisk med bensin, om sikkerhet og komfort. For Hege oppfylte Tucson Plug-in Hybrid hele smørbrødlisten med krav. Nå har familien Brown hatt bilen en måneds tid, og alle forventninger er oppfylt!

Rimelig luksus

– For å være helt ærlig så var designet viktigere enn sikkerheten, men kanskje fordi jeg tar som en selvfølge at en splitter ny bil er helt trygg, sier Hege.

Statistisk sett vurderer kvinner sikkerhet adskillig høyere enn design når de kjøper bil, men at Hege jobber med design forklarer litt av hennes utradisjonelle innstilling. Dessuten er Tucson Plug-in Hybrid best i klassen på sikkerhet.

– I tillegg er det en kjempestor teknisk oppgradering fra vår forrige bil, og at vi får mye utstyr for pengene er viktig. Jeg føler at jeg kjører en mye dyrere bil, sier Hege.

Miljøvennlig hverdag, praktisk turbil

– Jeg vil ha hybrid for muligheten det gir til å kjøre elektrisk i hverdagen, med full frihet til å ta lengre turer uten rekkeviddeangst, sier Hege.

Familien har en hytte på Haglebu i Sigdal, som er 140 kilometer unna hjemmet i Holmestrand ved Horten. Tucsons elektriske rekkevidde er 62 kilometer, og deretter slår bilen automatisk over til hybriddrift.

– Én ting er at vi slipper å stoppe og lade underveis – to og en halv times reisetid er nok for Erik på syv. I tillegg er det vanskelig å lade på hytta, så det er veldig greit å slippe å bekymre seg for slike ting, sier Hege.

Car seat cover, Motor vehicle, Automotive tire, Trunk

Bagasjerommet på 558 liter er generøst, og alle seter kan felles ned. Midtsetet kan også legges ned separat, som er praktisk om man skal frakte ski eller byggematerialer. Baksetene har også recliner-funksjon, og det er Isofix på høyre og venstre sete.

Kraftig og smart

Tucson Plug-in Hybrid har ekte, mekanisk firehjulsdrift. Det er også en fordel på hyttetur – og i flere andre situasjoner.

– Vi hadde episode hvor veien forsvant under oss i et regnskyll. Uten firehjulsdrift ville vi blitt skylt ned i bekkefaret, og bilen ville gått tapt, så jeg kjenner at det er kjempeviktig at bilen har skikkelig kraft, sier Hege. Hun setter også pris på at det er god plass til både folk og bagasje. Og Monkey, så klart.

En annen funksjon som følger med Tucson Plug-in Hybrid er Remote Smart Parking Assist, som gjør at du kan fjernstyre bilen inn i trange parkeringsplasser fra nøkkelen.

– Vi har en garasje fra tidlig på 80-tallet, som er altfor liten til noe annet enn lagring. Jeg har et lite håp om å kanskje kunne ta den i bruk til bilen, sier Hege.

Bærekraftige valg

Både Hege og mannen Rob Brown setter miljøhensyn og bærekraft høyt, også når de skal kjøpe bil. Hyundai har en bevisst
bærekraftstrategi, som går ut på å skape smart transport med miljøvennlige løsninger i alle ledd. Hege og Rob bidrar ved å kjøre minst mulig i hverdagen – da stort sett ikke til annet enn butikken og pendlerparkeringen.

– Borettslaget har en felles ladestasjon, og vi kan lade på pendlerparkeringen, men vi kan også plugge den i boden og toppe opp ved behov. Vi fullader en gang i uken, og det holder til alt vi gjør av småturer. En fullading koster omtrent 28 kroner i uken, og det er fint å spare penger, men at vi sparer miljøet har enda større verdi, sier Hege.

Bicycle wheel rim, Motor vehicle, Automotive lighting, Hood, Blue

Alt vi drømte om – og mer

Når alt er sagt om miljøhensyn, pris og design, står Hege og familien igjen med det som kanskje betyr mest i hverdagen: kjørekomfort.

– Smart Cruise Control er fantastisk deilig, bilen bremser automatisk ned når det er biler foran oss og justerer farten til grensen. Autopilot og varslinger er en ekstra trygghet, særlig når vi har kjørt langt og jeg er sliten. Jeg elsker parkeringshjelpen og er superimponert over at bilen automatisk skrur av luft utenfra når vi kjører i tunell. I tillegg digger jeg kameraet som viser blindsonen automatisk i displayet når jeg skrur på blinklyset – og at det er ekstra sidelys som slår seg på i den retning jeg svinger, sier Hege.

Hun synes også det er deilig med navigasjon på stor skjerm, etter å ha brukt mobilen med stativ i mange år. Nå kan mobilen ligge i konsollen og lade automatisk mens hun kjører.

– Også er det den animasjonen på displayet når jeg slår på sportsmodus … Den er veldig kul og får meg til å føle meg litt ung igjen!
Land vehicle, Automotive lighting, Car, Tire, Grille, Hood

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Hyundai

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)