Annonsørinnhold

Nå er det jul igjen! Skjerp fokus og vær bevisst på hvordan du kan sjarmere på eksklusivt og spesielt vis. Så skal du vite at det også er lov til å realisere din egen ønskeliste … 

PRODUSERT AV SCHIBSTED PARTNERSTUDIO FOR THUNE

Her er triksene som gjør deg til drømmepartneren på julaften

Mens din kjære antagelig ser frem til å rigge seg foran tv-en for årets Askepott-dose, akkompagnert av pepperkaker og julegløgg, har din partner sannsynligvis tenkt mye på hvilken gave som kommer fra nettopp deg når presangene skal deles ut. 

Derimot er det ofte et avvik mellom det din partner ønsker skal ligge under juletreet – og det de faktisk får. For noen kan det være rene detektivjobben å finne en passende oppmerksomhet til sin bedre halvdel. 

– Jeg tror at vi denne julen bør skjemme bort hverandre litt ekstra og ta vare på hverandre, innleder Ingerid Skrautvol-Kjenner, smykkeavdelingsleder ved Thune Gullsmed & Urmaker i Stortingsgaten.

GODE TIPS: Smykkeavdelingsleder Ingerid Skrautvol-Kjenner gir deg tipsene du trenger for å lykkes med julegavene til din partner. – Creoler er en sikker vinner. Med armbånd eller et halskjede så består du som regel «prøven» med å finne den rette gaven. Foto: Even Evensen

– Hva er suksessformelen? 

– Et godt tips er å se litt på hvilken stil din kjære har. Legg for eksempel merke til hvilken farge din partner har på øynene. Bruker vedkommende mer sort enn brunt?  Kanskje mye blått? Bruker hun gult gull eller hvitt gull når hun har på seg smykker? Gjør research på forhånd og fisk litt for å finne ut om det er noe de savner i hverdagen, uten å skulle avsløre deg. Er hun for eksempel på utkikk etter et nytt armbånd? Hva slags kjeder og ringer foretrekker hun? sier Ingerid. 

Se alle gavetipsene til henne her.

Hun passer samtidig på å understreke forståelsen for høye skuldre blant mange menn, når nisseluen tas på. Det å faktisk vise at du har tenkt mye på en riktig gave er også en gave i seg selv.

I anledning årets julefeiring har Ingerid plukket ut noen gavefavoritter på bakgrunn av hva kundene spør etter, trendbildet, og nettopp det avdelingslederen synes er ekstra lekkert i Thune-sortimentet. 

Ingerids beste gavetips:

Joy By Thune: 

Creoler er alltid en vinner for kvinner, med og uten diamanter. Gult og hvitt gull. Her kan du bygge ditt perfekte smykke til enhver anledning. Du kan bytte anheng med forskjellige fargestener og perler, og gjøre om ørepynten til et anheng, eller ha begge deler.  

Dette konseptet kan jeg trygt si passer til alle kvinner, siden man kan tilpasse smykket til hennes stil og personlige «touch». Alle kan være en smykkedesigner og designe frem sitt perfekte uttrykk gjennom vakre smykker. Velg din favoritt blant disse produktene:

Gold By Thune:

Gullsmykker er blitt veldig populært, og i førjulstiden har store, litt kraftige lenker i både armbånd og collier, preget motebilde. Dette er en klassiker som mange har et forhold til. 

Du kan trygt si at dette er smykker man blir glade i. Litt ut i fra tykkelsen på kjedet eller armbåndet, kan det passe til alle stiltyper. Det kan være kraftige «statement-smykker» til det litt mer elegante og «nette» antrekket. Mote og trender kan komme og gå, men et klassisk gullarmbånd og kjede pleier alltid å bestå. Se en del av utvalget under:

High Jewelry by Thune

I Thunes High Jewelry-kolleksjon er det mange nydelige smykker av topp kvalitet og elegant design. Ringen og creolene jeg har plukket ut her, er mine personlige favoritter: Klassisk design kombinert med det litt ny moderne. Dette er smykket for de som ønsker å uttrykke sin sans for smykkekunst og design.

Når man sitter med et glass champagne, vil en nydelig cocktailring lyse opp hele rommet og fange oppmerksomheten til enhver gjest. Smykkene gir en magisk følelse av eleganse og luksus. De kan sette prikken over i-en på hvert antrekk. Hvis du ønsker å bergta din kjære, ville jeg valgt et vakkert smykke fra vår High Jewelry serie. Finn din favoritt under:

Links by Thune

Og avslutningsvis et gavetips til menn: I denne serien finner du et stort utvalg av mansjetter, slipsnåler og armbånd. Moderne og klassisk tilbehør til den motebevisste som setter prikken over i-en. Mansjetter med franske knuter er en klassiker til ethvert antrekk og passer til den klassiske som den motebevisste mannen.

Hvis du ønsker å gjøre noe mer personlig, kan du gravere på et monogram, et spesielt symbol, initialer, eller dato som betyr noe spesielt for din kjære. Dette blir en gave med mening, og det blir mer personlig når man gir en gave som bærer et personlig preg.

Se alle gavetipsene til han her.


– Menn er dyktigere enn sitt rykte

Denne går ut til dere mannfolkene. Mens internasjonale forskere er enige om at frykten for å bomme hindrer menn i å gi de riktige presangene, forsikrer erfarne Ingerid at hun og kollegene ved Thune er ekstremt opptatte av å hjelpe kunder med å finne retningen til den perfekte gaven. Oppmerksomheten som på julekvelden gjør partneren «superhappy»! 

Så skal det være sagt at hun synes menn generelt er dyktige til å kjøpe fine og riktige gaver. 

Tross alt. 

– Før kom menn ofte inn i butikken og spurte: «Kan du finne noe pent til min kone og så pakke den inn?» Nå har de gjerne gjort en bakgrunnssjekk og vet mye mer hva sine kjære liker og har på seg fra før. Da kan vi også sette oss ned og finne frem den perfekte gaven. En gave fra Thune er så å si alltid en vinner, sier Ingerid.

Den perfekte gaven


Til meg selv. Fra julenissen

Det finnes kjeder, armbånd og ringer. Og kjeder, armbånd og ringer. Det finnes klokker. Og klokker. 

Nettopp herreur er da også det samme som smykker er for kvinner, skal vi tro urmaker og selger Jesper W. Johannesen hos Thune i Stortingsgaten i hovedstaden: 

Et nokså lite tilbehør i størrelse, men med en enorm betydning, som for menn utvilsomt er et vinnende argument til å skulle smykke seg på eksklusivt vis.  

– Du skal kjøpe en oppmerksomhet til deg selv, fordi du innimellom skal føle at det er lov. Det er for eksempel ikke et stort utvalg av smykker sammenlignet med klokker til menn, men da har vi klokker, sier Jesper med et fast blikk og troverdighet i stemmen. 

Om ikke lenge skal altså en tradisjonsrik høytid igjen markeres. Av den grunn har godeste Jesper håndplukket tre alternativer til den perfekte oppmerksomheten til deg selv: To dressklokker og én dykkerklokke. 

Se hele utvalget av klokker her.

TIL DEG SELV FRA JULENISSEN: Det er også lov å kjøpe en «oppmerksomhet» til seg selv, mener urmaker Jesper W. Johannesen. Hos Thune bugner det av spennende nyheter av klokker, blandet med tradisjoner og innovasjoner. Foto: Even Evensen

Flere ur til forskjellige anledninger

Ifølge Thune-ansiktet er det ikke uvanlig at en mann eier flere ur. 

– Mange har klokke til hverdags. Noen har to, andre tre og fire. Jeg synes det er et godt alternativ å ha en pen dressklokke, sier Jesper, som i den sammenheng kommer med velmente råd. 

– Ha gjerne en hverdagsklokke som tåler litt røff bruk, men også en klokke som et supplement du kanskje ikke bruker på fjellet, eller når du er ute med båten. Disse kan være stilrene og pene klokker.

De beste klokketipsene

– Hva er den «hotteste» klokketrenden om dagen? 

– Vi selger utrolig mange dykkerklokker, mest fordi det er en allsidig klokke som kan passe til dress, hverdags og alle anledninger. De fleste har en klokke, men vi opplever at flere ønsker seg en klokke nummer to, sier Jesper, og viser i den anledning stolt frem to modeller:

Et stilrent ur fra Nomos Glashütte, med sølvbelagt urskive, romertall og sort skinnreim. Disse Ludwig-klokkene er noen av de mest klassiske urene fra merkevaren og har til hensikt å vise hva det ofte er vanskelig å oppdrive i dag: god kroppsholdning.

Alternativet er en elegant klokke fra Omega, med tidløst og verdenskjent design, sort urskive og alligator-skinnreim.

– Disse modellene er en gyllen anledning til å kjøpe klokker av god kvalitet, med henblikk på et fint mekanisk urverk. Rett og slett det å investere i noe pent til seg selv! sier Jesper.  

Ettertraktet Omega-klokke

Så hva med en dykkerklokke som julegavetips til deg selv, tenker du kanskje?

Blant et rikt utvalg, faller Jespers valg i denne sammenhengen på Omega Seamaster 300 Diver.

– Alle slags typer menn og kvinner går med dette merket på hånden, i alle aldre. Spør du meg, er Omega lengst fremme teknologisk i klokkebransjen. Dette på bakgrunn av produksjon av urverk og kvalitetstestene de går gjennom før de blir sendt ut fra fabrikken. Omega må tross alt stå inne for at James Bond bruker dette klokkemerket! sier Jesper. 

Kort forklart sies klokkefabrikanten å løfte presisjon, ytelse og magnetisk motstand til nye høyder innen urmakerindustrien. 

Omega Seamaster 300 Diver er ett av Omegas mest kjente ur og en svært populær modell. Klokken tåler all slags bruk og har en vanntetthet til 300 meters dybde.

Alle er velkomne

Uavhengig hvilket skinnende produkt du skulle falle for, står butikksjef og urmaker Marius Laurendz Hassel og kollegene ved Thune Flagshipstore i Stortingsgata klar til å bistå de som leter etter en perfekt gave i Oslo og omegn. 

– Vi har hele tiden fagfolk til stede, alt fra gemmologer til gullsmeder og urmakere. Alle er velkomne. Selv om vi går i skjorte og slips, er vi likevel de som bryr oss minst om du dukker opp i shorts eller nypresset ullundertøy. Alle er trent innenfor sine fagfelt, og kurses fortløpende i våre «brands». Å velge Thune er lik kvalitet, fagkunnskap og spisskompetanse, sier Marius. 

Bak disken hos Thune har du alt fra gemmologer til gullsmeder og urmakere.
– Å velge Thune er lik kvalitet, ytrer butikksjef i Stortingsgaten og urmaker Marius Laurendz Hassel. Foto: Even Evensen

Ikke bare kan du sikre deg den perfekte julegave til din partner hos Marius & Co. I Thunes forretninger besitter de mye visdom knyttet til smykker og klokker. Derfor påpeker butikksjefen viktigheten av at kundene i første omgang går ut av butikken med en god opplevelse. 

– Vi jobber med følelser. For her er det kunder som kommer tilbake generasjon etter generasjon. Vi ønsker at en kunde skal være fornøyd når vedkommende går ut døra – med eller uten et produkt – og tenker: Hit vil jeg tilbake! sier Marius med glimt i øyet.   

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Thune

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)