5 gode grunner til å velge et komplett økonomisystem

Bruker bedriften din mye tid og ressurser på prosjekt- og økonomistyring? Bruk heller tiden og ressursene på kjernevirksomheten.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Å lykkes som bedrift krever riktig fokus på kjerneoppgavene til riktig tid. Et komplett økonomisystem som har et innebygd funksjonsrikt prosjektverktøy kan forenkle jobbhverdagen.

Tripletex er utviklet for å bistå små- og mellomstore bedrifter i alle bransjer.

Fordelene med å bruke Tripletex

1. Du samler alt på ett sted

Som bedriftsleder har du da full kontroll på økonomien og prosjektene deres. Innsikten gir deg et godt grunnlag til å ta presise beslutninger som kan forbedre lønnsomheten til bedriften.

I systemet finner du moduler for regnskap, fakturering, lønn, reiseregning, timeføring og prosjekter. Ved å ha alt samlet på ett sted sparer bedriften tid og kostnader på administrasjon, dobbeltarbeid og systemkostnader.

BEHOV FOR ET ENKELT ØKONOMISYSTEM i JOBBHVERDAGEN? SJEKK MULIGHETENE HER
JOBBHVERDAGEN BLE FORENKLET: – Det er blitt mye enklere å føre reiseregninger, forteller daglig leder Eivind Thoresen Skarpaa i Stema rådgivning.

2. Jobb hvor og når det passer for deg

Med Tripletex-appen i lommen kan du føre timer fortløpende og knytte dem direkte til pågående prosjekter. Alt av reiseregninger, utlegg og kvitteringer kan skannes med mobilen og registreres på farten. I tillegg tolker appen både kvitteringer og bilag, noe som gjør jobben mye enklere.

Systemet har innebygd automatisk beregning av diett med statens satser for diettgodtgjørelse. Dermed blir det én ting mindre å følge med på, og mindre risiko for feil i regnskapet. Og for å gjøre det enda enklere, kan du starte og stoppe reiser for automatisk beregning av kjøregodtgjørelse.

Stema Rådgivning har hatt stor nytte av disse funksjonene, forteller daglig leder Eivind Thoresen Skarpaa.

– Livet er blitt mye enklere for oss. For eksempel er vi vant til selv å følge med på statens regulativ og satser og oppdatere systemet manuelt. Nå går alt sånt av seg selv i Tripletex.

3. Koble sammen systemer

Jobb smartere og spar både tid og penger. Tripletex er nemlig sømløst integrert mot en rekke andre systemer.

Ved å koble sammen dine systemer med Tripletex, trenger du å logge inn kun ett sted. Systemene vil utveksle data trygt og effektivt og redusere arbeidsmengden din betraktelig.

Her kan du se oversikten over alle integrasjonene.

SPAR TID OG GJØR DET ENKELT FOR BEDRIFTEN. NÅ KAN DERE PRØVE TRIPLETEX GRATIS
BRUKER TRIPLETEX HVER DAG: Reklamebyrået Et-Cetera Profil bruker økonomisystemet til både prosjektstyring og fakturering.

4. Funksjonsrikt og brukervennlig økonomisystem

Tripletex er svært funksjonsrikt og samtidig brukervennlig. Det er raskt å komme i gang, og du trenger hverken å være regnskapsfører eller ha tung teknisk kompetanse for å ta i bruk funksjonalitetene i løsningen.

Trenger du hjelp underveis er kundesupport inkludert i månedsprisen, og det finnes et stort utvalg av hjelpeartikler, videoer og kurs i løsningen.

Reklamebyrået Et-Cetera Profil jobber mye mer effektivt etter at de tok i bruk Tripletex, ifølge daglig leder Fredrik Vedvik.

– Vi bruker løsningen til alt fra prosjektstyring og fakturering, til å kontrollere lønnsomheten av hver enkelt maskin. Jeg har kjempegod oversikt nå og kan følge med på hvor langt hvert prosjekt har kommet.
NÅ KAN DU FÅ HJELP TIL Å FLYTTE REGNSKAPET DITT TIL NYTT SYSTEM UTEN KOSTNADER

5. Full kontroll over økonomien i prosjektene

Som prosjektleder trenger du full oversikt over lønnsomheten i et prosjekt, og da er et godt og moderne prosjektverktøy helt essensielt. I Tripletex kan du til enhver tid se førte timer, kostnader, inntekter, lønnsomhet og dekningsgrad.

Fakturagrunnlaget oppdateres automatisk, og det er enkelt å viderefakturere timer og kostnader. Verktøyet støtter både fastpris- og timepris-prosjekter. Med fakturasalg tilgjengelig kan bedriften få betalt med én gang og dermed bedre likviditeten.

I tillegg er det enkelt å opprette prosjekter med deltagere, kunder, ordrer og fakturaplaner. Med ubegrenset lagringsplass for dokumenter knyttet til prosjekter, kunder og leverandører vil du alltid ha nødvendig dokumentasjon tilgjengelig.

VIL DU VITE MER OM TRIPLETEX? KLIKK HER
tracker