Artikkelen er produsert av VG Partnerstudio i samarbeid med Microsoft.

– Bevegelse er viktig for alle. Uavhengig av funksjonsnivå. Det har en positiv effekt på helse, motorisk utvikling, læring og ikke minst selvtillit, sier Rikke Moen, medisinsk sjef i Made for Movement.

Selskapet, med base i Skien, tilbyr en rekke løsninger som gjør det mulig for barn og unge, med store funksjonshemninger, å komme opp i stående og begynne å gå eller bevege seg.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 <p><b>OPP OG STÅ:</b> Takket være spesialtilpassede løsninger får barn og unge muligheten til å gå igjen. Foto: MICROSOFT</p>
OPP OG STÅ: Takket være spesialtilpassede løsninger får barn og unge muligheten til å gå igjen. Foto: MICROSOFT

Les også: Slik når Real Madrid sine 450 millioner fans

– Vi server flere tusen brukere i over 20 land. Og mye av suksessen handler om at vi skreddersyr produktene våre til hver enkelt bruker, forklarer administrerende direktør Birger Tufte Johansen, og legger til:

– Utviklingen (av produktene, red.anm.) foregår i tett samarbeid med terapeuter ute, og ikke minst brukere og deres foresatte, samt dyktige ansatte internt.

For at alle disse menneskene og fagfeltene skal kunne spille sammen best mulig, over store avstander, er det viktig med god kommunikasjon og samhandling.

Det kan Made for Momement i stor grad takke samarbeidet med Microsoft for.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 <p><b>KNYTTET SAMMEN:</b> Administrerende direktør Birger Tufte Johansen forteller at de nye løsningene fra Microsoft har knyttet de ansatte sammen på en ny måte. Foto: MICROSOFT</p>
KNYTTET SAMMEN: Administrerende direktør Birger Tufte Johansen forteller at de nye løsningene fra Microsoft har knyttet de ansatte sammen på en ny måte. Foto: MICROSOFT

– Vi har fått en egen intern sosial kanal, som gir oss muligheten til å inkludere hele verdikjeden, fra utviklere til selgere, i ett fellesskap der vi kan dele faglige utfordringer, spørsmål og gode historier fra hverdagen. Dette har knyttet de ansatte sammen på en ny måte, og terskelen for å dele hverdagen er lav, forteller Johansen fornøyd.

Les også: Gründeren som skal gi deg en tryggere rulleski-tur

Utvikler kundenes prosesser

Noen av Microsofts største mål er å forstå, forenkle og utvikle kundenes prosesser.

– Vi så at Made for Movement kunne ha nytte av å samle alle de ansatte i en løsning der deling og samhandling er gjort enkelt, forteller markedsansvarlig Guri Midttun hos Microsoft-partneren Pilaro.

Pilaro er en av Norges største leverandører av Microsoft Dynamics NAV, og dekker hele kundens verdikjede. De har nå spesialisert seg på å implementere Office365 med Microsoft Dynamics NAV for å få en fullstendig integrert forretningsløsning for valgte bransjer.

– Med metoden Pilaro bruker for implementering kan man flytte eksisterende data raskt og få snarlig oppstart av ny løsning med kjent programvare. Resultatet blir effektive medarbeidere som jobber rasjonelt med uendelige muligheter for god samhandling, sier Midttun.

Les også: Slik når Real Madrid 450 millioner fans

Verdifull tid

Som følge av de nye løsningene har Made for Movement nå fått tid til å jobbe enda mer med det som faktisk betyr mest for dem: Brukerne.

– For meg er det viktig å dokumentere fortløpende, samt å være effektiv. Med de løsningene vi har nå, kan jeg det, sier Thomas Kristensen, hjelpemiddelkonsulent i Made for Movement og legger til:

– Nå vet jeg at jeg alltid rekker møter selv om en avtale strekker ut, eller hvis noe uforutsett skulle skje. Da kan jeg bare koble meg opp, og møtet kan gå som planlagt.

Ønsker du å lese mer om Microsoft Dynamics, følg denne linken.