Stor pågang etter personlige bilskilt

Vegvesenet mottok 5.500 søknader om personlige bilskilt i løpet av de første fire timene etter at ordningen ble sparket i gang. 


<p>Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) viste frem to personlige bilskilt etter at det ble klart at nordmenn nå kan søke om sine helt egne skilt. </p>

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) viste frem to personlige bilskilt etter at det ble klart at nordmenn nå kan søke om sine helt egne skilt. 

– Vi har hatt enorm pågang. Pågangen er mangedobbelt av det vi ventet oss på forhånd, sier Kjell Bjørn Vinje, pressesjef i Statens vegvesen, til Nettavisen.

Det er den første som søker om et bilskilt som får retten til det, men først etter at Vegvesenet har gitt sin godkjenning. Støtende ord er ikke lov.

Flere spennende bilskiltkombinasjoner er allerede revet bort. Ifølge søketjenesten til Vegvesenet har noen allerede søkt om rettighetene til GUD, JESUS, NORGE, TRUMP, BOND007, KONGEN, SJEFEN, OSLO, BERGEN og ØL.

I løpet av de første timene etter at tjenesten åpnet ble det gjort 115.000 søk etter ledige bilskilt. Den store pågangen førte til at mange slet med å komme inn

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå