Musk i mail til ansatte: Vi er blitt sabotert

Personen skal ha endret koder på internasjonale produkter og delt informasjon om selskapet.

Teslas grunnlegger og toppsjef Elon Musk anklager en ansatt for å ha gjort «ganske omfattende og skadelig sabotasje» mot selskapets virksomhet, skriver CNBC og viser til en intern mail.

Blant annet skal personen ha forandret koder på internasjonale produkter og delt hemmelige selskapsdata med utenforstående.

Brann

Den ansatte har innrømmet, ifølge Musk. Årsaken til sabotasjen oppgis å være at mannen ikke har blitt forfremmet i selskapet.

Mailen skal ha blitt sendt til de ansatte søndags kveld.

Natt til mandag skal Musk ha skrevet en ny mail der han meddeler at enda en brann skal ha oppstått og stoppet produksjonen på fabrikken i Fremont, California.

Musk antyder i mailen at dette også kan dreie seg om sabotasje, skriver CNBC.

Kutt

For en uke siden kom det frem at Tesla planlegger å kutte ni prosent av sine ansatte, i en omfattende restrukturering av selskapet.

Tesla har vokst raskt over de siste årene, noe som har gjort at noen arbeidsoppgaver blir gjort dobbelt, og som igjen er vanskelig å forsvare i dag, skriver Tesla-topp Elon Musk i et brev til sine ansatte som CNBC har fått tilgang til.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå