Tesla stopper produksjonen av Model 3 i seks dager

Elbilgiganten skal ha nok en produksjonsstopp, for å forbedre produksjonslinjen. 


<p>FREMONT: Her setter robot-armer sammen en Model S ved selskapets fabrikk i California. Nå er det Model 3 den produserer.</p>

FREMONT: Her setter robot-armer sammen en Model S ved selskapets fabrikk i California. Nå er det Model 3 den produserer.

Tesla skal sette produksjonen ved sin fabrikk i California på pause i seks dager ved slutten av mai, sier kilder til Reuters.

Dette er for å forbedre produksjonslinjen for sin nye Model 3.

To kilder har bekreftet for Reuters at produksjonen vil stoppe i California mellom 26. og 31. mai.

Produksjons-bom

Men Tesla har ikke kommentert saken. 

I april ble det kjent at Tesla økte produksjonen av Model 3 kraftig i første kvartal. Fra å ha levert drøye 1.500 biler totalt i fjerde kvartal, har Tesla nå kommet opp i 2.000 biler per uke. Likevel bommer de på målet på 2.500 biler i uken.

Stengte i april

Bilprodusenten har tidligere advart om at de måtte stenge fabrikken i ti dager. Like etter produksjonsstansen, varslet Musk i midten av april at målet er å prudsere 6.000 biler i uken allerede i juni. 

Å lykkes med Model 3-produksjonen er spådd å være helt avgjørende for Tesla. Samtidig, hvis man lykkes med å heve produksjonen til 6.000 biler per uke, så vil inntektene fra bilsalget gjøre underverker for selskapet.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå