Volvos el-sportsbilsmerke Polestar velger Oslo

Norge får verdens første butikk for Volvos sportsbil med elmotor.


<p><b>TIL HOVEDSTADEN:</b> Volvos sportslige elbildatter skal åpne butikk i Oslo.</p>

TIL HOVEDSTADEN: Volvos sportslige elbildatter skal åpne butikk i Oslo.

I løpet av 2019 åpner elbilmerket Polestar sin første konseptbutikk, og den skal ligge i Oslo.

I en pressemelding skriver selskapet, som er et underbruk av Volvo, og som skal markedsføre elbiler med høye ytelser, at de har valgt Oslo fordi Norge ligger så langt fremme i bruken av elektriske biler.

Samtidig med lanseringen av butikken i Oslo, som skal ligge i samme rekke butikker som Louis Vuitton og Mulberry i Øvre Slottsgate, kommer også den første bilen på markedet.

Polestar 1 skal ha en hybrid driftslinje som yter 600 hestekrafter og 1000 newton-meter. Den elektriske rekkevidden blir på 150 kilometer.

Satsingen tar sikte på å bygge en helt ny måte for kundene å oppleve både kjøpsprosessen men også opplevelsen av å eie bil. Alt skal kunne skje på nettet, men i butikken kalt Polestar Space, skal interesserte kunne møte eksperter, se bilene og prøvekjøre.

– Vi signerer nå leieavtaler for andre butikklokaler rundt om i verden, sier Thomas Ingenlath som er sjef for bilmerket.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå