Bjørn Kjos starter kryptoselskap

Bjørn Kjos og familien har ifølge Dagens Næringsliv startet et nytt selskap som se på mulighetene i teknologien bak kryptovaluta.


<p><b>KRYPTO-KJOS:</b> Norwegian Block Exchange as skal ifølge selskapet utforske muligheter i teknologien bak kryptovaluta.</p>

KRYPTO-KJOS: Norwegian Block Exchange as skal ifølge selskapet utforske muligheter i teknologien bak kryptovaluta.

Selskapet har fått navnet Norwegian Block Exchange as, og skal ifølge avisen ledes av Kjos’ svigersønn Stig A. Kjos-Mathisen.

I en e-post til DN skriver Kjos-Mathisen at «Norwegian som gruppe vil utforske og ta i bruk potensielle muligheter som ligger i blokkjede- og ledger-teknologien».

Det åpnes også for at selskapet skal kunne ta i bruk teknologien i fly-businessen. Kjos-Mathisen påpeker at Norwegian venter at teknologien vil endre måten aktørene i flyindustrien interagerer med hverandre.

Les også: Norwegian-topper kan tjene 4 milliarder ved salg

Observatoriet Invest som er eid av Bjørn Kjos og barna Lars Ola Kjos, Guri Helene Kjos Brecke og Anna Helene Kjos-Mathisen står som eneeier av selskapet.

Blokkjedeselskapet jobber ifølge Kjos-Mathisen tett med både flyselskap og Reward-programmet.

Les på E24+: Norwegians gjeld er selve forklaringen på selskapets suksess

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå