Google forbyr annonser for kryptovaluta

Nettgiganten følger etter Facebook og forbyr annonser for kryptovaluta og relaterte produkter.


<p><b>KRYPTOFORBUD:</b> Google legger ned forbud mot reklame for kryptovaluta, lignende produkter og kryptorådgivning.</p>

KRYPTOFORBUD: Google legger ned forbud mot reklame for kryptovaluta, lignende produkter og kryptorådgivning.

I juni innfører Google strenge regler for finansielle produkter på sine flater. Ifølge en bloggpost selskapet har lagt ut, vil det spesielt ramme kryptovaluta.

I januar innførte Facebook lignende tiltak.

I teksten står det: «Kryptovaluta og relatert innhold (inkludert, men ikke begrenset til initial coin offerings, kryptovalutabørser, kryptovalutalommebøker og rådgivning for handel med kryptovaluta».

Det betyr at selv annonser for konferanser og informasjon om kryptovaluta kan være ulovlige i henhold til Googles regler, fordi det kan falle innenfor termen rådgivning.

I bloggposten er det også fokus på forbud mot annonser for salg av derivatprodukter og avanserte finansielle instrumenter. De aktørene som ønsker å annonserer for denne typen produkter må være registrert og godkjent av Google for å kunne annonsere for produktene.

Klokken 06.30 ligger prisen på bitcoin på 9.181,66 dollar, og det er en nedgang på 2,2 prosent for dagen.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå