Siste mulighet å delta i Aksje-NM

Etter to uker med Aksje-NM er det nå siste mulighet til å bli med i kampen om tittelen som Norges beste aksjeplukker. Ved børsåpning mandag stenger muligheten for å vinne konkurransen. 

SISTE MULIGHET: Mandag går påmeldingsfristen i Aksje-NM ut. Nå er det bare en uke igjen til hovedvinneren skal kåres.

Foto: Vidar Ruud NTB scanpix
  • Martin Hagh Høgseth
Publisert: Publisert:

Det har vært mye rivalisering og svært spennende i starten av Aksje-NM. Etter fredagens avgjørelse av andre ukekonkurranse er det nå klar for den siste og avgjørende uken, der en vinner til slutt vil stikke av med hovedpremien og tittelen Norges beste aksjeplukker.

Men det er fremdeles ikke for sent å delta. Først når Oslo Børs åpner mandag morgen klokken 09 stenger registreringsmuligheten i spillet. Derfor har du nå din siste mulighet til å være med i «vårens vakreste eventyr».

Du kan melde deg på i konkurransen her.

Hovedpremien i årets utgave av Aksje-NM er fondsandeler i FORTE Norge til en verdi av 15.000 kroner, levert av Forte Fondsforvaltning. Fondet investerer hovedsakelig i modne og etablerte selskaper notert på Oslo Børs som Fortes forvaltere vurderer som underpriset.

Les også

Kvinner har høyere børsavkastning enn menn: – Mange menn har overdreven selvtillit

Aksje-NM så langt

Det har så langt vært et svært spennende Aksje-NM hvor både første og andre ukekonkurranse ble avgjort i sluttminuttene inn mot børsstenging.

Første ukekonkurranse ble vunnet av den 23 år gamle masterstudenten Arya Aimagh. Etter en høydramatisk innspurt tok han seieren med minst mulig margin.

Selv om den siste uken blant annet har vært påvirket av Elements tv-innslag på amerikansk TV søndag kveld, er det foreløpig er det svært jevnt i toppen av den totale listen.

I tillegg til dette kom ukens store nyhet da Statoil offentliggjorde at de ønsker å skifte navn. Utslippsskandalen i Hydro fortsetter også med uforminsket styrke.

Les også

Høydramatisk da Arya (23) vant første ukeskonkurranse i Aksje-NM: – De siste minuttene var grusomme

Dette er Aksje-NM

Aksje-NM startet 1. mars og pågår til børsdagens slutt 23. mars når en hovedvinner kåres.

I konkurransen får alle deltagere 100.000 fiktive kroner de kan bruke for å handle i aksjer på Oslo Børs.

Den som til slutt har høyest avkastning i hele konkurranseperioden kan smykke seg med tittelen Norges beste aksjeplukker, og stikker av med hovedpremien.

Aksjekursene vises med 15 minutters forsinkelse på E24s sider. Handlene gjøres likevel mot kursene som til enhver tid er gjeldende på Børsen. Årsaken til dette er for at ingen av deltagerne skal ha fordeler av tilgang til realtidskurser.

Handlene gjøres på ordinær måte, man kjøper til salgskurs og selger til kjøpskurs, akkurat som man ville gjort i en ordinær handel. Deltagerne kan handle så ofte man vil i børsens åpningstid.

Handler gjort i Aksje-NM påvirker naturlig nok ikke den reelle handelen på Oslo Børs.

Har du fortsatt ikke meldt deg på? Hva venter du på? Frem til mandag morgen kan du melde deg på her!

Les også

Slik skal de vinne Aksje-NM

Les også

Analytiker: Slik bør du satse i siste del av Aksje-NM

Les også

Visste du det? Sjansen for å ta gevinst i aksjemarkedet øker utover uken

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Aksje-NM

Flere artikler

  1. Nå er Aksje-NM i gang

  2. – Det sier egentlig mest om at de andre har vært dårlige

  3. Konkurransen hardner til: Du kan fortsatt melde deg på Aksje-NM

  4. Dette kan du vinne i Aksje-NM 2018

  5. Gjør deg klar for Aksje-NM 2018