«Shampo» i støtet i Aksje-NM

Espen «Shampo» Knutsen ligger foran proffene denne uken.

TOMMEL OPP: Espen «Shampo» Knutsen er godt fornøyd med prestasjonene så langt.
Publisert: Publisert:

- Det har vært bra nå. Funcom har vært sterk. Jeg var nede en stund, men jeg er ganske fornøyd nå.

Det uttaler en munter Espen «Shampo» Knutsen til E24 når vi ringer for å høre hva han tenker med å ligge øverst blant frontfigurene denne uken.

- Den eneste aksjen jeg har byttet, er Funcom, så det var et bra trekk.

Sterk oppgang

Aksjen har gått som en kule etter besøket fra Økokrim i Funcoms lokaler for 3 uker siden. Torsdag er aksjen opp mellom 5 og 10 prosent.

Shampo har sittet godt i jojo-aksjen.

- Ja, det ser bedre ut totalt sett nå. Det er jo i hovedsak Funcom som har gjort utslag her.

På spørsmål om han tenker å selge seg ut og satse på andre aksjer, svarer han følgende:

- Jeg er litt usikker. Jeg vil sitte litt til, så jeg kommer nok til å se nærmere på dette nærmere slutten av neste uke.

Intern konkurranse med svogeren

Grunnen til at Espen er litt avventende, er nemlig fordi han har en pågående konkurranse med svogeren og et par andre. Førstnevnte befinner seg for tiden under nullstreken og Espen vil gjerne sikre seieren mot han.

- Jeg har interne veddemål som jeg må ta hensyn til. Jeg kan ikke gå på en smell og tape mot de andre. Det snur jo veldig fort det her.

- Men om jeg ser det passende, kan det hende jeg hopper på flere risikoaksjer. At jeg gambler enda litt mer på slutten.

Den tidligere ishockey-stjernene har tidligere gitt utrykk for at han ikke tenker seg å havne midt i haugen, og at han dermed har planen klar dersom han har god nok ledelse til de interne konkurrentene og kan leke seg litt.

Les også

- Har hatt litt utur med timinga

- Jeg vil jo samtidig gjerne komme høyest blant de som har stjerne bak seg i konkurransen. Så langt ligger jeg jo på 3. plass, og det er ikke så altfor lang vei opp dit.

Når det gjelder konkurransen som helhet, har han heller bestemt seg å fokusere på å holde æren fremfor å satse på seier totalt sett.

- De som leder nå, har jo en avkastning på over 30 prosent. Det er jo helt vilt.

- Å gå for å vinne nå er sjanseløst, så jeg får heller se hvordan det går med de jeg konkurrerer mot.

Godt inn i 4. uken av Aksje-NM har «Shampo» lykkes med å skape en avkastning på hele 7 prosent, hvorav 6 av de har kommet den siste uken.

Konkurransen pågår i totalt seks uker, og dermed har alle deltakere fortsatt over to uker igjen hvor de kan kjempe om totalseieren, tre ukesseiere eller mot andre bekjente.

Les også:

Her er spillhistorien som endte med Økokrim på døra- Funcom-aksjonærer famlet i blindeSlik snakket Funcom opp sin egen flopp

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om