TV: Russland og Kina har skrevet gigantavtale

I sending nummer fire av E24s TV-satsning «På markedet» er tema blant annet gigantavtalen mellom Kina og Russland og mørke skyer i markedet.

Publisert:

Hver ukedag skal TV-sendingen «På markedet» vises hos E24.

Fra sitt studio på Majorstuen leverer Sverre Rørvik Nilsen og Richard Paulsen i Big TV ferske finansnyheter fra Norge og utlandet, med aktuelle gjester i studio.

Klikk på videoplayeren og se «På markedet» øverst i saken for å få detaljene.

- Vi skal gå under huden på markedet, og vi mener at det er er en ledig plass i Medie-Norge, sier Sverre Rørvik Nilsen i Big TV om den nye satsningen.

Han er gründer og daglig leder. Rørvik Nilsen har bakgrunn som journalist i E24.

Sammen med tidligere aksjemegleren Richard Paulsen, som blant annet har jobbet i Arctic Securities og Gillespie Capital Markets, leder han sendingene.

- Vi har knyttet til oss en rekke folk, shippingmeglere, aksjemeglere og personer innen corporate finance. Folk som normalt kanskje ikke snakker så mye i media. Vi er interessert i det smarte penger gjør, type hedgefond og større investorer, hvordan de tenker, sier Rørvik Nilsen.

E24 publiserte tidligere i dag en annen utgave av «På Markedet». Det er nå gjort redaksjonelle endringer i sendingen, og en ny utgave er publisert.

Publisert:
Gå til e24.no