Bedre for Birdstep

De røde tallene blir stadig mindre i teknologiselskapet Birdstep hvor investor Idar Vollvik er største aksjonær.

Publisert:

Teknologiselskapet Birdstep

OSE

BIRD

, hvor Idar Vollvik er største aksjonær med en eierandel på nesten ni prosent, har fortsatt store røde tall i regnskapene, men utviklingen går i riktig retning.

Inntektene økte med svake 3,5 millioner kroner i fra fjerde kvartal 2005 til samme periode ifjor, og selskapet fikk et negativt driftsresultat på 7,9 millioner kroner i kvartalet, opp fra et negativt driftsresultat på 13,4 millioner kroner året før.

Resultat før skatt ble betydelig bedre - opp til negative 9,8 millioner kroner, fra et negativt resultat før skatt på 20,4 millioner kroner for fjerde kvartal 2005.

På tross av resultatforbedringen er aksjemarkedet ikke helt fornøyd. Ved lunsjtider faller Birdstep-aksjen med drøye fire prosent på Oslo Børs.

Du kan følg utviklingen i Birdstep-aksjen på Børs24

"Året for konsolidering"

Birdstep spår sammenslåinger i bransjen i inneværende år, og vil selv ta en aktiv del i dette.

"Som den ledende aktøren i en ukonsolidert industri, er det Birdsteps målsetting å spille en aktiv rolle i konsolideringen. Markedsledere vil kunne tilby den komplette porteføljen som store kunder forutsetter, og vi tror 2007 vil bli året for konsolidering", sier administrerende direktør Petri Markkanen i selskapets kvartalsrapport.

Birdstep utvikler teknologi for sømløs overgang mellom mobil- og trådløse nettverk for mobiltelefoner.

Flere nyheter på E24.

Publisert:

Her kan du lese mer om