Verdens dyreste øretelefoner?

En norsk gullsmed har designet øretelefoner med 204 diamanter på til sammen 1,65 karat.

  • Anna Sandvig Brander
Publisert:

Lei av å bruke "vanlige" øretelefoner når du lytter til verdens dyreste iPod "iDiamond"? Nå har gullsmeden Thomas Heyerdahl designet det nødvendige tilbehøret:

I desember lanseres verdens mest eksklusive øretelefoner for salg. ”iDiamond ear” er laget i 18 karat massivt gull med 204 diamanter på til sammen 1,65 carat.

Dyr lyd

Tidligere i år sto gullsmeden bak verdens dyreste iPod kalt ”iDiamond”. Denne ble kun produsert i et eksemplar, og skal etter planen auksjoneres bort til et veldedig formål i London 13. mars 2008.

- Den massive responsen vi fikk fra både presse og marked, viste oss at det er et stort internasjonalt potensial for slike luksuriøse produkter. Vi bestemte oss da for å designe ”iDiamond ear” - verdens mest eksklusive øretelefoner for kommersielt salg, sier Heyerdahl i en pressemelding.

Begrenset produksjon

De fornemme øretelefonene i diamantutføring lanseres desember i år. ”iDiamond ear” blir imidlertid bare mulig å kjøpe i Heyerdahls tre filialer i Oslo, samt "i store utenlandske metropoler", ifølge Heyerdahl selv.

Om dette er en potensiell julegave, bør du være raskt ute: ”iDiamond ear” er kun laget i en serie på 1000 nummererte par.

Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Diamantmobil til 30 000 kr.

  2. Verdens dyreste gin

  3. Diamantgevinst på 200 mill.

  4. You'll never talk alone

  5. Dyrt gull gir dyre gifteringer