Bli aksjeekspert på E24!

Er du en uoppdaget aksjeekspert? Nå kan du spå aksjer opp og ned på E24.

Publisert:

Nå kan du foreta dine egne aksjeprognoser og se hva andre mener om utviklingen i aksjer på Oslo Børs. Spå om en aksje skal opp eller ned i morgen, om en uke, om en måned eller om tre måneder med E24s nye prognoseverktøy.

Får du en høy treffsikkerthetsprosent burde du kanskje satse litt i det virkelige liv også? Hvis ikke, vil dine aksjeprognoser uansett være nyttig for andre småinvestorer.

Se etter disse knappene under hver av aksjene på E24 Børs:

Hva tror du om StatoilHydro?
Hva tror du om Golden Ocean?
Hva tror du om Norsk Hydro?
Hva tror du om Frontline?
Hva tror du om Orkla?

Portefølje

Du kan også lage porteføljer - enten for å følge utviklingen på aksjer eller fond du faktisk eier - eller for å se hvordan det kunne gått om du hadde investert i disse aksjene. For de som har porteføljer på E24 fra før, kan disse nå integreres i profilen man får på E24 Forum.

Både porteføljene og prognosene blir lagret på din egen profilside (som du får ved å registrere deg her).

Kommentarfelt

Det kan også nevnes at kommentarfeltet i E24-artikler er pusset opp. Det er fortsatt lov å skrive kommentarer uten å være innlogget, men da vil du bare kalles "uregistrert".

Kommentarfeltet er nå integrert med resten av E24 Forum. Det betyr blant annet at så fort en artikkel blir kommentert, opprettes det en diskusjonstråd inne i E24 Forum med dette innlegget.

OBS! Alt dette er veldig nytt og det kan derfor oppstå små og store feil.

Ved spørsmål, innspill, ris eller ros, send oss en e-post.

Publisert: