Slik har «kjendisligaen» snudd denne uken

Forrige ukes tapere er vinnerne i Aksje-NMs fjerde uke. Sammenlagt leder tidligere skiskytter Frode Andresen foran daytrader Svend Egil Larsen.

SKISKYTERSTJERNE: Tidligere vintersporthelt Frode Andresen gjør det bra i Aksje-NM.
  • Ingvild Sagmoen
Publisert: Publisert:

Fra å ha ligget langt nede på listene forrige uke, har «Luksusfellen»-programleder Hallgeir Kvadsheim denne uken klatret opp til en andreplass i «kjendisligaen» i Aksje-NM 2016.

Helt i tet ligger Indeksanalyse-trader Nicolay Steensen, og på tredjeplass avgrenset for fjerde konkurranseuke ligger Mimir Kristjansson.

Det viser hvor raskt situasjonen kan snu i Aksje-NM fra uke til uke. Disse tre måtte nemlig se seg grundig slått av de andre kjendisdeltakerne forrige fredag.

Tror du at du kan slå Kvadsheim, Steensen og de andre kjendisdeltakerne i Aksje-NM? Det er ennå ikke for sent å melde seg på! GJØR DET HER!

Kjøpte seg inn i Telenor

Steensen fortalte torsdag at han kan takke oljeprisen for at han har klatret plasseringer denne uken.

– Jeg har gått «all in» og sittet rolig i oljeservice, sa han da, og fortalte at han har holdt seg tro mot strategien sin.

Les også

Derfor bør du følge med på kvartalsrapporteringen under Aksje-NM

For Kvadsheims del skyldes den gode plasseringen denne uken at han kjøpte seg inn i Telenor forrige uke.

– Jeg kjøpte Telenor ikke så veldig lenge etter at de la frem kvartalsresultater, i håp om at aksjen skulle ha ristet av seg det mest negative da. Men jeg gikk nok inn litt for tidlig, for den trakk meg ned i forrige uke – men når det først snudde, så snudde den bra. Den fikk en rekyl denne uken, sier Kvadsheim til E24.

(saken fortsetter under bildet.)

TAR INNPÅ: «Luksusfellen»-programleder Hallgeir Kvadsheim har klatret plasser i Aksje-NM den siste uken, etter å ha ligget langt bak i flere uker.

I tillegg kjøpte han Protector, et selskap han har tro på, og er nå ganske fornøyd med de aksjene han sitter med i sin portefølje.

– Jeg tror kanskje jeg kommer til å fortsette og sitte med de fleste av de jeg har nå. Kanskje gjør jeg noe med Telenor, den er litt i overkant volatil nå, sier han.

Kvadsheim forteller videre at han også har tro på vei-og anleggsektoren. Han har allerede kjøpt Veidekke, men lurer på om han burde vurdert AF-gruppen også.

DELTAR I AKSJE-NM: Mammablogger Janne Reitevold.

– AF-gruppen har lagt frem et godt resultat, og jeg stod egentlig og vurderte de to mot hverandre. Jeg skulle kanskje godt enda tyngre inn i vei og anlegg. Det som er med den sektoren er at fortsetter det å gå dårlig i Norge får de offentlige kontrakter, mens snur det får de tilgang på private kontrakter, sier Kvadsheim.

«Luksusfellen»-programlederen har fredag formiddag, avgrenset for denne uken, en avkastning på sin portefølje på 4,30 prosent.

Følg utviklingen i markedene i E24s Aksjelive!

Gikk mot strategien sin

En som har ligget ganske høyt på rangeringene hele veien til nå er mammablogger Janne «JannOrama» Reitevold.

Mot slutten av denne uken har hun riktignok falt noen plasser, men ligger fredag formiddag sammenlagt i spillet på en tredjeplass i kjendisligaen, med en avkastning på 1,32 prosent.

DELTAR I AKSJE-NM: Daytrader Svend Egil Larsen.

– Jeg har vel egentlig spart meg til den plasseringen jeg har fått, fornuftig som jeg er, ler Reitevold.

Frem til denne uken har hun nemlig sittet stille i stormen. Nå har hun imidlertid kjøpt seg inn i Norsk Hydro og Subsea 7, blant annet, stikk i strid med sin uttalte strategi som var «ikke olje».

– Det som var litt dumt for meg var at oljeprisen plutselig gikk opp igjen, så da ble jeg nødt til å investere i oljerelatert business. Og med det røk strategien min, nå når jeg endelig skulle investere, sier Reitevold.

Les også

Tusvik og Tønne i Aksje-NM: – Har aldri sett en lykkelig aksjeeier

– Kommer ut i OK pluss denne uken også

Sammenlagt alle ukene til nå, ligger tidligere skiskytter Frode Andresen i tet i kjendisligaen. Andresen har gjort det skarpt i konkurransen frem til nå, og leder kjendisligaen foran daytrader Svend Egil Larsen.

– Han har vel truffet blink av og til, så det får gå som det går, sier Larsen, som egentlig er fornøyd så lenge han slår forfatter og Klassekampen-nyhetsredaktør Mimir Kristjansson.

– Det er kommunisten som er fienden, understreker Larsen.

Les også

Her er de mest omsatte aksjene i Aksje-NM 2016

Andresen selv har som mål å komme ut i «OK pluss» alle ukene.

– Jeg har ikke kommet meg nok inn energi denne uken og derfor ikke fått så bra avkastning som jeg burde. Men det ser ut som jeg kommer ut i OK pluss denne uken også, sier han.

Lyst til å teste aksjekunnskapene og se om du kan slå kjendisene? MELD DEG PÅ AKSJE-NM HER!

Fredag formiddag har Andresen en avkastning på 2,08 prosent på sin portefølje denne uken, mens han sammenlagt kan skilte med en avkastning på 11,35 prosent.

Den tidligere VM-vinneren er imidlertid usikker på om han kan klare å slå de som virkelig følger med i markedet.

– Skal man gjøre det skikkelig bra, må man være like mye 24-timersutøver i aksjemarkedet, som en toppidrettsutøver er 24-timersutøver i idretten, sier Andresen.

Les også

Opera-kurshopp sikret lofoting (72) ukeseieren i Aksje-NM

Les også

Tusvik & Tønne avslører Aksje-NM-strategien:
Satser bare på selskap med kvinnetopper

Les også

Ukevinner i Aksje-NM:
– Jeg plukker aksjer fra taperlisten

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. Aksje-NM

Flere artikler

  1. Trader Nicolay Steensen ble beste kjendisdeltaker i Aksje-NM 2016:
    – Det var godt å slå Svend Egil

  2. Disse leder «kjendisligaen» – sitter stille i stormen

  3. Uke tre av Aksje-NM 2016 går mot slutten: Andresen tar ledelsen i «kjendisligaen»

  4. Aksje-NMs kjendisliga: Siste uken tar hun plutselig ledelsen

  5. – Jeg kan ikke tape mot kommunisten