DNB NOR TAR INN FREDRIKSEN-AKSJE: - Denne aksjen er billig

DnB Nor Markets tar inn ny aksje i sin ukesportefølje.

DEEP SEA: DnB Nor Markets tar inn Deep Sea Supply i sin ukesportefølje.
Publisert:

DnB Nor Markets har valgt å holde på alle aksjeanbefalingene i sin ukesportefølje, og samtidig tatt inn Deep Sea Supply

OSE

DESSC

.

"Vi tar inn Deep Sea Supply. Vi øker eksponeringen mot oljerelatert, og vi mener Deep Sea Supply er et godt kjøp på dagens nivåer. Ingen aksjer går ut", skriver meglerhuset

Derfor anbefales de øvrige aksjene

Meglerhuset anbefaler denne uken å eie Algeta

OSE

ALG

, BW Offshore

OSE

BWO

, Fred.Olsen Energy

OSE

FOE

, Norsk Hydro

OSE

NHY

, Wilh.Wilhelmsen ASA

OSE

WWASA

, Telenor

OSE

TEL

, Orkla

OSE

ORK

, RCCL

OSE

RCL

, Veidekke

OSE

VEI

og Deep Sea Supply

OSE

DESSC

.

Orkla - "Flere mulige triggere fremover, siden selskapet har varslet en strømlinjeforming av virksomheten. Hvor mye ikke-kjerneaktiviteter kan selges for gjenstår å se", skriver DnB Nor Markets om sin ferskeste anbefaling.

Algeta - "Algeta er etter vår oppfatning et av de mest spennende biotech-selskapene i Norden. Selskapets viktigste produkt, Alpharadin, er nå inne i siste fase av utprøvningen og resultatene er så langt svært lovende".

BW Offshore - "Selskapet er billig på multipler, har oppnådd langsiktig kontrakt for en av enhetene (Carmen), noe som både øker kontantstrømmen og reduserer risikoen. Selskapet har oppnådd intensjon med Prosafe Production om sammenslåing. Dette synes industrielt fornuftig, og vil øke verdiene av begge selskapene".

Fred. Olsen Energy - "Alle FOEs enheter er i drift og vi forventer intet verftsopphold for riggene før 2012. Selskapet har høy utbyttekapasitet, og prisingen av aksjen synes svært lav".

Norsk Hydro - "Aluminiumsprisen er sterk, og siste data fra Kina indikerer nytt vekstmomentum derfra. Da er råvarer et riktig sted å være investert", er begrunnelsen fra meglerhuset.

Wilh. Wilhelmsen - "Selskapet har høy utbyttekapasitet. Prisingen av aksjen synes svært lav", skriver DnB Nor Markets.

Telenor - "Aksjen har utviklet seg svakere enn børsen for øvrig siden august. Resultatene for 3. kvartal var gode og bedre enn ventet", skriver meglerhuset som årsak til anbefalingen.

RCCL - "Vi tror at vi er gradvis på vei inn i en periode med høyere priser, noe som gjør at vi verdsetter RCCL til 280 kroner pr aksje", skriver DnB Nor Markets. Aksjen ble sist omsatt for 254 kroner.

Veidekke - "Veidekke ser vi den sterkeste veksten innenfor bolig utvikling i by, og det er her vi finner vår forventing til økende marginer i årene fremover", skriver DnB Nor.

Deep Sea Supply - "Vi tror på bedre markedsbalanse i supply-markedet fremover", skriver meglerhuset og påpeker at aksjen er "billig på estimater".

Flere saker på E24

Publisert:

Her kan du lese mer om