Voksenpoeng

Mitt voksenpoeng: Peter Warren

I ukens episode av Mitt voksenpoeng forteller Peter Warren om den lange og varierte karrieren i finansbransjen, og hva han har lært på veien.

Finans-allrounder, blogger og foredragsholder Peter Warren er gjest i ukens episode av Mitt voksenpoeng.

Kristine Masdal Aadne
 • Nora Rydne
Publisert: Publisert:

E24s podkast Voksenpoeng med Nora tar deg gjennom det du trenger å vite om de store og viktige tingene du skal få på plass når du er i startgropen av voksenlivet. I Mitt voksenpoeng-episodene snakker vi med næringslivsprofiler om deres kompetanse og karrierevei.

Han er fallskjermhopperen med høydeskrekk, som gikk fra lukrativ kontorutleie som 18-åring til yrkesmilitær på utfordring fra onkelen.

Peter Warren har aldri vært redd for å ta utfordringer – noe den svært lange CV-en hans vitner om. Han begynte som metalltrader i London, lagde den første databasen for aksjekurser på Oslo Børs, startet Norges opsjonsmarked, og endte til slutt opp som selvstendig forvalter – og blogger, podkastprogramleder og foredragsholder.

I ukens episode av Mitt voksenpoeng forteller han hva han har lært på veien, og hvordan han kom seg så langt i finansbransjen helt uten finansutdannelse.

Publisert:

Her kan du lese mer om

 1. Voksenpoeng
 2. Peter Warren
 3. Podkast
 4. Oslo Børs
 5. Aksjehandel

Flere artikler

 1. Mitt voksenpoeng: Hydro-sjef Hilde Merete Aasheim

 2. Ble yrkesmilitær på utfordring fra onkelen – en driftig tannlege inspirerte karrierebyttet

 3. Mitt voksenpoeng: Jan Petter Sissener

 4. Annonsørinnhold

 5. Mitt voksenpoeng: Obos-sjef Daniel Siraj

 6. Mitt voksenpoeng: Martin Schütt