Kjendisene tjener fett på Bjørn Kjos' bank

Flere kjendiser ble tipset om å investere i Bank Norwegian. Det nyter de godt av.

HÅVER INN: Alpinstjernene Lasse Kjus og Aksel Lund Svindal er blant kjendisene som har tjent store penger på Bank Norwegian. Bildet er fra 2005, da begge var aktiv.

Tor Richardsen
Publisert:,

De norske alpinheltene Lasse Kjus og Aksel Lund Svindal er blant kjendisene som ble tipset om Bank Nowegian av Bjørn Kjos' sønn, Lars Ola Kjos, i 2007.

Det kan de prise seg lykkelig over:

Kjendisene har tjent store penger på forbrukslån og kredittkort i Bank Norwegian, skriver Finansavisen.

LES OGSÅ: SAS-ansatte drømmer om jobb i Norwegian

- Vi har kjørt mye alpint sammen, og Aksel Lund Svindal og Lasse Kjus ble invitert med i den første opprinnelige emisjonen i 2007, sier Lars Ola Kjos til Finansavisen.

Lasse Kjus har med sine 200.000 aksjer tjent 1,3 millioner kroner på Bank Norwegian. Aksel Lund Svindal sitter i dag med aksjer til en verdi av 10 millioner kroner - 7,4 millioner kroner mer enn han investerte.

Andre kjendiser som er tjent fett på Bank Norwegian er komiker Morten Ramm, som er bestekompis med ektemannen til Kjos' datter, syklisten Thor Hushovd og rallyfører Petter Solberg.

Til Sverige

Tidligere i mai ble det kjent at Bank Norwegian tar skrittet inn på det svenske markedet.

Fra august vil banken lansere sparekontoer og lån hos «söta bror».

Bank Norwegian er et heleid datterselskap av Norwegian Finans Holding. Holdingselskapet har ingen andre funksjoner enn å forvalte aksjene i datterselskapet.

LES OGSÅ: