Snap med kraftigste vekst på fire år

Bildedelingsselskapet økte inntektene med 116 prosent, og slo analytikernes forventninger på flere parametere. Likevel tjener selskapet fortsatt ikke penger.

Publisert:

Snap publiserte torsdag kveld regnskapsrapporten for andre kvartal.

Selskapet melder om inntekter på 982 millioner dollar, eller rundt 8,7 milliarder kroner. Det er et hopp fra 454,2 millioner dollar i fjorårets andre kvartal.

Det gir en inntektsøkning på 116 prosent på årsbasis for tek-selskapet, og den sterkeste veksten på fire år.

Til sammenligning hadde analytikerne anslått en omsetning på 846,94 millioner dollar, og aksjen stiger over 13 prosent i etterhandelen på Wall Street.

For et vekstselskap som Snap er en av nøkkelverdiene hvor mange aktive daglige brukere selskapet har. Antall daglige brukere endte på 293 millioner, opp fra 238 millioner i samme periode i fjor. Konsensus blant analytikere var 290,72 millioner brukere.

Til tross for inntektshoppet koster det fortsatt å vokse for Snap, og selskapet tjener fortsatt ikke penger, viser kvartalsrapporten. De siste tre månedene har gitt et underskudd på 152 millioner dollar, eller rundt 1,3 milliarder kroner.

Det er en kraftig forverring i forhold til det justerte underskuddet på to millioner dollar i første kvartal. På forhånd ventet analytikerne et tap på 21 millioner dollar, eller rundt 185 millioner kroner.

Publisert: