EKSEPSJONELL OPPGANG: Aksjene Investtech anbefalte for to uker siden har steget over 27 prosent. Selg nå, er den soleklare beskjeden fra Geir Linløkken.

Investtech: Selg nyttårsrakettene i dag

Investtechs topp fem nyttårsraketter, som ble presenter til selskapets abonnenter og her på E24 for to uker siden, hadde ved stengetid torsdag steget 27,7 prosent.

Publisert: Publisert:
Dette er en kronikk
Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning.

Dette er en eksepsjonell oppgang, spesielt tatt i betraktning at Hovedindeksen i samme periode kun har steget 1,6 prosent.

Vi ser at årsaken dels kan være at også andre analytikere har anbefalt de samme aksjene som nyttårsraketter, og dels at nyttårseffekten har kommet tidligere enn vanlig i år.

Vårt generelle råd, blir dermed å selge nyttårsrakettene nå.

Archer har steget 93 prosent siden anbefaling! Aksjen er teknisk positiv, men har gått uforholdsmessig mye på kort tid. Det er høy risiko for en reaksjon tilbake, selv om det langsiktige bildet er positivt.

Investtech eller nærstående eier aksjer i selskapet.

Avance Gas har steget 18 prosent siden anbefaling. Kursen har nå brutt opp og nye kjøpssignaler er utløst. Analysen tilsier videre oppgang på mellomlang sikt, men risikoen er høy etter en kursoppgang på 50 prosent den siste måneden.

BW Offshore har steget 15 prosent siden den ble plukket ut som potensiell nyttårsrakett. Trendbildet er positivt, men også her er det risiko for en betydelig reaksjon ned.

BW LPG har steget ti prosent på to uker. Momentumet er sterkt, trenden er stigende og en videre oppgang indikeres. Aksjen har horisontal støtte ved 34 kroner, så risikoen for en stor reaksjon tilbake anses mindre her enn hos de andre aksjene.

Prosafe har steget bare to prosent, noe som er på linje med børsens utvikling. Her anses potensialet for oppgang fortsatt å være høyt. Det er imidlertid også risikoen, og brudd under 35 kroner vil være et salgssignal for Prosafe.

Publisert: