Byggmax kjøper opp Right Price Tiles

Byggmax Group blar opp 175 millioner kroner for Contera Group, eieren av Right Price Tiles, og styrker med det sin posisjon i Norden.

 • Martin Hagh Høgseth
 • Anders Lang-Ree
Publisert: Publisert:

Det fremgår av en pressemelding fra Byggmax-gruppen i fredag morgen. Oppkjøpet av Right Price Tiles inngår som en del av en større plan for vekst i Norden, opplyser Byggmax.

Byggmax kjøper selskapet for 175 millioner kroner. Prisen kan øke med inntil 110 millioner kroner basert på fremtidig vekst.

Right Price Tiles er en norsk flisdetaljist som eies av Contera Group. Right Price Tiles har 14 butikker, i tillegg til å drive netthandel.

I 2020 var salgsinntektene til Right Price Tiles på 300 millioner norske kroner og brutto driftsresultat (ebitda) var på 34 millioner. Contera Group (Right Price Tiles) ble startet i 2005.

– Vi er veldig imponert over bedriften Per-Christian, Kim og Ivar har bygget, og det passer veldig bra med Byggmax, uttaler Mattias Ankarberg, administerende direktør i Byggmax i meldingen.

Byggmax hadde salgsinntekter på 6,8 milliarder svenske kroner i 2020. Byggmax-gruppen driver 175 Byggmax-butikker i tillegg til netthandel.

Transaksjonen avventer godkjenning av Konkurransetilsynet.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

 1. Byggmax
 2. butikk
 3. Norden
 4. Svensk krone
 5. Norsk
 6. Bygg og anlegg

Flere artikler

 1. Rekordresultat for Ellos i Norge

 2. Heftig pakkevekst løfter Posten

 3. Betalt innhold

  Sandnes-selskap kjøper svensk milliardkjede og blir størst i Norden

 4. Ølkjeden Gulating planlegger børsnotering

 5. Petter Stordalen om kjøpesenter-comeback: – Alle gode ting er tre