Når begynner restaurantene igjen med vanlig laskeservering? Flere spørsmål gjenstår for fisken i mærdene.

Gorm Kallestad / NTB scanpix

Ikke nødvendig å bite på laksekroken ennå

Flere oppdrettere har servert hyggelige nyheter til markedet. Men en lakseinvestor som ønsker å gå inn i sektoren nå, møter på to utfordringer.

  • Sindre Heyerdahl
    Sindre Heyerdahl
    Kommentator
Dette er en kommentar
Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.

Les hele saken med abonnement

Flere artikler

  1. NRS med kraftig coronafall i fjerde kvartal, vil likevel betale utbytte

  2. Mowi betaler utbytte tross milliardfall i fjerde kvartal

  3. Betalt innhold

    En norsk aksje under manges radar – enn så lenge

  4. Betalt innhold

    Denne vinneraksjen har mer på lager

  5. Grieg Seafood utsetter utbytte etter nok et svakt coronakvartal

  6. Laksefesten er over: Oppdretter tror ikke prisene kommer tilbake til gammelt nivå