Mandag starter Aksje-NM!

Konkurransen om å bli kronet Norges beste aksjeplukkerstarter er i gang.
– Aksje-NM er en morsom måte å lære på, helt uten risiko for å tape penger, sier E24s sjefredaktør.

Sjefredaktør i E24, Lars Håkon Grønning, sier Aksje-NM er en morsom måte å lære på helt uten risiko for å tape penger.
Publisert:

Etter et års pause er endelig Norges største aksjespill tilbake igjen i ny drakt. Mandag klokken ni braker det løs for E24s tolvte runde av Aksje-NM.

Aksje-NM er spillet hvor du helt gratis kan leke deg som aksjeplukker uten reell risiko. I en periode på fem uker skal du best mulig forvalte 100.000 fiktive kroner.

Vinneren er den som til slutt sitter igjen med høyest avkastning etter fem uker med handel. Underveis vil de ulike ukevinnerne bli premiert, før den endelige vinneren vil bli hedret.

Les på E24+

Ekspertenes råd: Slik blir du en god daytrader

Aksje-NM 2.0: Norges største aksjespill er tilbake i nytt og stilig design.

Forrige gang konkurransen ble holdt stakk den 23 år gamle økonomistudenten Sigurd Strand av med seieren. Han oppnådde en avkastning på hele 132,62 prosent, noe som sikret ham en overlegen seier etter fire uker med virtuell aksjehandel.

I tillegg til å konkurrere mot hele Norge, kan du i år som i tidligere år lage egne ligaer der du kan spille med venner, kolleger eller svigermor. I år vil vi også kåre Aksje-NMs beste liga og åpner dermed opp for lagseier.

Meld deg på Aksje-NM her.

En måte å lære på

Sjefredaktør Lars Håkon Grønning i E24 ser på spillet som en mulighet for mange å bli kjent med et univers de kanskje fra før vet lite om.

– En av E24s viktigste oppgaver er å hjelpe folk til å forstå det som skjer i samfunnet, og delta i samfunnsdebatten på en opplyst måte. Aksjemarkedet kan for mange virke komplisert, og med det perspektivet er Aksje-NM er en morsom måte å lære på, helt uten risiko for å tape penger, sier han.

Han forteller også om underholdningsperspektivet ved spillet.
– Når verden rett etter en pandemi rammes av krig og økonomisk kaos, er det samtidig kanskje viktigere enn noen gang å ha det litt gøy innimellom alt alvoret. Her har folk mulighet til å kjempe mot venner, kollegaer og familie, forteller han.

Les på E24+

Aksjeskolen #1: Derfor bør du sette pengene dine på børs

Vinn kontanter

Vinneren av Aksje-NM 2022 vil å år motta 30.000 kroner fra Netthandelsgruppen, som er penger vinneren kan forvalte fritt. I tillegg får vedkommende et gavekort på 20.000 kroner hos Tights.no, samt årsabonnement på E24+, VG+ og PodMe.

Vinneren av Aksje-NM 2022 vil å år motta 30.000 kroner, som er penger vinneren kan forvalte fritt.

I år har vi også premier til de andre som får pallplass.

Den som stikker av med annenplassen vinner en overnatting for to på hotellet The Thief, med tilgang på hotellets spa og en toretters middag i Thief Restaurant, samt årsabonnement på E24+, VG+ og PodMe.

Tredjeplassen i spillet vinner et komplett treningsantrekk fra Rhino/Levity til en verdi av 1.500 kroner, fire brett med Rhino energidrikke, alt sponset av Netthandelsgruppen. I tillegg får tredjeplassen årsabonnement på E24+, VG+ og PodMe.

I løpet av konkurransen vil det bli kåret fire ukevinnere. Den første blir utnevnt fredag 23. september, og deretter blir det kåret en vinner de påfølgende fredagene, til og med spillets slutt.

Les på E24+

Ukens Investtech: Aksjene du kan vinne Aksje-NM med

Landskamp og gavekort

Den første ukevinneren får to billetter til den utsolgte landskampen mellom Norge og Serbia på Ullevål stadion 27. september, samt et årsabonnement på E24+.

Vinneren av spillets andre uke, vinner et gavekort på 800 kroner fra Morgenlevering, i tillegg til et årsabonnement på E24+.

Den beste aksjeplukkeren i spillets tredje uke blir også premiert med et valgfritt kurs fra Schibsted Akademi og et år gratis med E24+.

Den fjerde ukevinneren, altså hun eller han som har høyest avkastning fra ukens start til slutt, vil vinne to årsabonnement på E24+ og VG+.

Les også

Aksje-NM 2022: Her er årets premier

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om