Trumps tips til pengebruk

Kjendismillardæren Donald Trump gir ut magasin med råd om hva man kan bruke pengene sine på.

Charles Krupa
  • Christine Jensen
Publisert:

I magasinet skal leserne blant annet få tips om hvilke golfbaner som er verdt et besøk og hvordan interiøret i de nyeste privatjet-ene ser ut.

Det er gjennom The Ocean Drive Media Group, at Trump nå vil utgi magasinet sitt. Fra før publiserer mediebedriften en rekke magasiner rettet mot pengesterke amerikanere.

Ifølge The New York Times vil Trump tirsdag kveld kunngjøre planene for magasinet, som rett og slett skal hete Trump Magazine.

Engasjert i mye

Fra før er Trump engasjert innenfor eiendomsbransjen i tillegg til at han har drevet forfattervirksomhet, fungert som radiovert og som programleder i sitt eget TV-show.

Les også: Gift for millioner

Det første magasinet er ventet i butikkene i november og vil komme ut en gang hvert kvartal. Det vil i første omgang trykkes opp i 100.000 eksemplarer.

Og The New York Times er spent på om Trump selv vil pryde coveret i første utgave.

- Bare hvis de vil selge masse blader, svarte Mr. Trump i et intervju mandag, og la til at den beslutningen ennå ikke var gjort av han og utgiveren.

Utgitt magasin tidligere

Magasinet må ikke forveksles med en tidligere utgivelse med samme navn, og som også har gått under navnene Trump World og Trump Style. Bladet ble utgitt fra 2004 og frem til i år, men var ingen stor suksess. Utgiver var Premiere Publishing Group, og bladet var kun tilgjengelig i Trump-eide bygninger som hoteller kjøpesentre og leilighetskomplekser.

Nå prøver Trump magasin-lykken på ny.

Det nye bladet sikter seg mot en målgruppe som har mye penger mellom fingrene.

- Vi skal lage artikler om privatfly, interiøret i de nye flyene, nye Louis Vuitton-vesker, Mikimoto-perler, artikler om eksklusive smykker fra for eksempel Cartier, jorden rundt-reiser, golf-steder og mote, sier styreleder i Ocean Drive Media, Jerry Powers til den amerikanske avisen.

Flyplasser

De rike og velstående vil få tak i bladet gratis i Trump-eide bygninger og til rundt 30 kroner på flyplasser, i bokhandlere og i aviskiosker.

- Det er definitivt rettet mot lesere som ikke trenger å spørre om hvor mye det koster, presiserer Powers.

Flere nyheter på E24.no

Publisert:

Flere artikler

  1. Aller gav opp Alfa

  2. Rett til bunns: Leserflukt fra mannebladet Alfa

  3. FHM legges ned

  4. Data-journalisterfår kutt i lønnen

  5. Milliardærfruer fronter nytt motemagasin