Nå er Aksjeligaen i gang

Har abstinensene etter Aksje-NM meldt seg? Eller er du kanskje bare giret på å få revansj mot kollegaen som slo deg sist? Fortvil ikke! Nå er Aksjeligaen tilbake.

AKSJELIGAEN: Nå kan man endelig bruke fiktive penger på Oslo Børs igjen.

Foto: Erik Johansen NTB scanpix
  • Martin Hagh Høgseth
Publisert: Publisert:

Mange har etterspurt oppfølgeren til Aksje-NM, og nå er den endelig her.

Mandag morgen gikk startskuddet for Aksjeligaen.

Aksjeligaen er helårsvarianten av Aksje-NM. Mens sistnevnte varte i tre uker, går Aksjeligaen fra mandag og helt frem til nyttårsaften.

Som i Aksje-NM og tidligere varianter av Aksjeligaen, har alle deltagerne mulighet til å handle gratis på Oslo Børs i konkurransen som trekker mange børsinteresserte til tastaturet.

Meld deg på Aksjeligaen her!

Premier til de beste

Alle brukere får 100.000 fiktive kroner de kan bruke på handel i aksjer notert på Oslo Børs sine markedsplasser. Målet er å få høyest mulig avkastning på sin portefølje.

Under Aksjeligaen vil det hver måned kåres en vinner. Månedsvinneren er den deltageren som i løpet av måneden har fått høyest avkastning på sin portefølje.

Les også

Ken vant Aksje-NM 2018: – Uvirkelig

Alle månedsvinnere vil få et årsabonnement på E24s rykende ferske produkt E24+.

Handlene i Aksjeligaen skjer på samme måte som på Børsen. Man kjøper til gjeldende salgskurs og kjøper til gjeldende kjøpskurs.

Regler

Kursene i Aksjeligaen vises med 15 minutters forsinkelse, men handlene i spillet skjer i realtid. Dette er for å ikke gi noen deltagere muligheten til å dra urettmessige fordeler av å ha tilgang til realtidskurser. Dette kan også føre til at man kan få kurser som virker merkelige i spillet, men som er riktig dersom man ser kursene i realtid.

Dermed kan det være en fordel å vente og se hvordan aksjen har utviklet seg i perioden etterpå, før man melder fra om feil. Dersom du likevel opplever noe i spillet som feil, kan du sende en e-post til aksjenm@e24.no, så vil våre datateknikere undersøke saken.

E24 oppfordrer alle deltagere å sette seg godt inn i konkurransereglene til Aksjeligaen. Disse finner du her!

Som i Aksje-NM kan man også i Aksjeligaen lage egne ligaer hvor man kan konkurrere mot kolleger, venner eller familie, samtidig som man fortsatt kjemper om å vinne hele konkurransen.

Les også

Vant Aksjeligaen sammenlagt: Satset på Norske Skog og Seadrill

Les også

– Ville vært flaut å tape mot en tegneseriefigur

Les også

Ken vant Aksje-NM 2018: – Uvirkelig

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Aksjeligaen
  2. Aksje-NM

Flere artikler

  1. Nå er Aksje-NM i gang

  2. Gjør deg klar for Aksje-NM

  3. Siste mulighet å delta i Aksje-NM

  4. Nå starter Aksje-NM

  5. – Det gjelder å ta skyhøy risiko