Topp 10 £-ungkarer

De er unge, kjekke, kjente og rike. Møt Storbritannias mest ettertraktede ungkarer.

RIK: Daniel Radcliffe, mest kjent som Harry Potter.

RICHARD DREW
  • Christine Jensen
Publisert: Publisert:

OBS: Sett deg ned, listen under er full av rike og kjekke mannfolk under 30:

1. Greven av Pembroke

Denne 29 år gamle karen eier det pompøse Wilton House, og har en estimert formue på 105 millioner britiske pund - tilsvarende rundt en milliard kroner. Greven skal ha blitt beskrevet av en journalist som "høy, tynn, men ikke spinkel, og med de mest fantastiske blå-grønne øyne du kan tenke deg." Og som om ikke det er nok. Han er også: "Høflig, beskjeden, vennlig og sjarmerende."

2. Daniel Radcliffe

Skuespilleren, mest kjent for rollen som Harry Potter, skal være god for rundt 20 millioner britiske pund - eller 201 millioner kroner. Er du interessert i å møte ham kan du jo prøve en av disse arenaene - cricket-kamp eller fotballkamp med Fullham.

Les også: Harry Potter-historie solgt på auksjon

3. Mike Welch

Forretningsmannen Welch (29) startet sin bildekk-karriere i Liverpool som 16-åring. Syv år senere startet han sitt eget selskap, BlackCircles, der han selger dekk 40 prosent billigere enn gateprisen. Han kan med andre ord sammenlignes med vår egen Tommy Sharif (som nå skal bli pappa i barne-TV). Har du lyst til å treffe Welch er sannsynligheten størst i Skottland der han nå bor. Men han kan også treffes på boksekamp eller en hvilken som helst Liverpool-kamp.

4. Dhani Harrison

Denne ungkaren er sønn av George Harrison. Han og moren Olivia arvet formuen på 160 millioner pund. I likhet med sin far, er unge Dhani (29) interessert i musikk. Han spiller gitar og synger i bandet thenewno2.

5. Adam Hildreth

Hildreth er en av de yngste på denne listen med sine 23 år, men har allerede en formue på over 25 millioner pund. Grunnen til alle pengene er at suksessen med en nettside for ungdom som han startet allerede som 14-åring.

6. Jenson Button

Denne karen har tjent penger på motorsport. Han vant sin første grand prix i august 2006 og har nå en femårskontrakt med Honda verdt ufattelige 50 millioner pund.

7. Cristiano Ronaldo

Den portugisiske fotballspilleren er glad i fest og har figurert i de britiske tabloidene like mye for sine sportslige prestasjoner som for sine fritidssysler. 23-åringen har en ukelønn i Manchester United på 210.000 pund.

Les også: Nå starter million-overgangene

8. James Toseland

Motorsyklisten Toseland (27) ble World Superbike Champion i fjor og skal være god for rundt 8 millioner pund. I tillegg til å kjøre motorsykkel spiller Toseland i bandet Crash. Noen har kanskje også sett ham naken på coveret til jentebladet Cosmopolitan.

9. Jonny Wilkinson

Rugbyspilleren er god for rundt 11 millioner pund og skal være en familiens mann. Han bor nå angivelig sammen med sin bror i Northumberland.

10. Prinsene William og Harry

Times Money mener ingen liste over ungkarer vil være komplett uten de britiske prinsene William (26) og Harry (23). De ser bra ut, de har en militærkarriere og de har en grei formue. Nærmere bestemt rundt 35 millioner pund å rutte med. Begge er for tiden opptatt, men hvem vet...

Kilde: Money Central - Times Online

Les også: Verdens yngste kvinnelige dollarmilliardærer

Gå til forsiden

Publisert:

Flere artikler

  1. Popdiva Adele (23)topper rikingliste

  2. Potter-stjerne best betalt i Hollywood

  3. Dro inn 365 millioner på én dag

  4. Carlos Slim er verdens rikeste

  5. Dette er Sveriges yngste milliardærer