Flere norske milliardærer inn i Norwegian etter milliardemisjon

Flere kjente fjes dukker opp i ferske aksjonærlister.

Investor, milliardær og trader Øystein Stray Spetalen er en av flere bemidlede nordmenn som har kjøpt seg opp i Norwegian

Foto: Anette Karlsen NTB scanpix
Publisert:,

Norwegians emisjon har ført til en rekke endringer i selskapets eierstruktur. Nå har en rekke kjente investorer gått inn i selskapet. Det viser ferske aksjonærlister mandag morgen.

Eiendomsinvestoren Kim Erla er den som har tilegnet seg den største porteføljen blant nye investorer. Gjennom sitt selskap City Aksjeinvest kjøpte han 3,20 millioner aksjer frem til og med forrige onsdag. Eierandelen er på 2,34 prosent, og han er dermed selskapets sjette største eier.

Les på E24+ (for abonnenter)

Historien om hvordan Norwegian endte opp med å bestille over 100 Max 8-fly

Arne Blystad på sin side har kjøpt 2,13 millioner aksjer gjennom selskapet Songa Trading. Dette tilsvarer en eierandel i selskapet på 1,56 prosent.

Investor Øystein Stray Spetalen har gjennom selskapet Tycoon Industrier tilegnet seg 1,07 millioner aksjer i selskapet. Han får med det en eierandelen på 0,78 prosent i flyselskapet.

Også aksjetrader og investor Torstein Tvenge går inn i aksjonærtoppen etter emisjonen. Tvenge har tilegnet seg 1,7 millioner aksjer, tilsvarende en eierandel på 1,25 prosent.