Elvis' hus til salgs

Rockekongens hus til salgs på nettstedet eBay.

Publisert:

Huset er en fireromsvilla i Memphis, som han kjøpte idet karrieren hans virkelig begynte å skyte fart.

Den legendariske rockekongen kjøpte huset med opptjente royalties i mars 1956, da han var 21 år gammel. Han bodde der sammen med sine foreldre og sin mormor i ett år, skriver AP.

"Heartbreak Hotel"

En måned etter at han flyttet inn i huset slo han gjennom med hiten "Heartbreak Hotel", som gikk rett til topps på den amerikanske Billboard-listen. Det markerte også begynnelsen på slutten for privatlivets fred i huset. Fansen kom raskt veldig tett inn på huset og livet til familien, politiet måtte til stadighet tilkalles for bevare roen.

Mens Elvis bodde i huset fikk han installert eget basseng i bakgården. Bassenget var dengang det største i hele Mepmphis.

Han satte også opp to garderober i tilknytning til bassenget. Dette eksisterer fortsatt i dag.

Auksjonsdag: 14. mai

I mars 1957 orket ikke Elvis lenger det konstante maset fra hylende fans, og flyttet inn i den digre villaen på Graceland.

Auksjonen på eBay skal etter planen avsluttes 14. mai. Ifølge AP er det høyeste budet sålangt på cirka 100 000 dollar, tilsvarende 632 000 kroner. Budet kommet fra Elvis Unlimited, en organisasjon som driver et Elvismuseum og en butikk i Randers i Danmark.

Publisert: