Latterlig bra for Anne-Kat.

Med en beregnet omsetning på 24 millioner kroner for scene-showet «Gift, men ingen fanatiker» kan Anne-Kat Hærland le hele veien til banken.

SPEIDER ETTER BEDRE TALL: Selv om 2008 ble fett nok, var nok omsetningen i 2007 bedre.
Publisert:

Til nå er det solgt og reservert omlag 42.000 billetter til showet som spiller for fulle hus på komiklubben Latter i Oslo. Det gjør at Dagens Næringsliv tror superstjernen vil ende opp med et samlet billettsalg på rundt 24 millioner kroner i hovedstaden. Billettsalget fra den varslede turneen kommer på toppen av dette.

Etter at alle utgifter som markedsføring, leie av lokaler og utgifter til Tono og regissør er trukket fra, kan komikeren selv regne med å sitt med 10 millioner på bok.

Ekstraforestillinger

Litt over to uker inn i spilleplanen er billettene revet bort mens 48 nye forestillinger er klemt inn i programmet. Og det kan bli enda flere.

Hærlands manager, Grethe-Laila Fjelberg, sier til DN at komikeren selv er så konsentrert om sin sceneopptreden at hun ikke er tilgjengelig for komenter.

Hit og dit

I følge Fjelberg kommer mange utenbys fra, og markedsføringen gjennom pakker med hotellopphold og show har bidratt med sitt til å øke omsetningen.

I følge Fjelberg planlegges det nå også en turnè i februar, noe som betyr at inntjeningen ikke er begrenset til hovedsstaden.

En turnè fra Kristiansand til Tromsø, vil gi muligheten til enda flere å se showet, og til Anne-Kat for å øke kassabeholdningen sin.

Les flere nyheter på E24.

Publisert: