TIPS: Hvis du skal handle aksjer på Oslo Børs, har Investtech tre klare kjøpsanbefalinger.

Foto: Tor Erik Schrøder NTB scanpix
Kommentar

Kommentar: De tre beste aksjekjøpene nå

Vi har gått gjennom aksjene notert på Oslo Børs på jakt etter de beste kortsiktige kjøpene akkurat nå.

 • Geir Linløkken
  Geir Linløkken er analyse- og forskningssjef hos Investtech.
Publisert:

Basert på Investtechs tekniske aksjeanalyser og innsidehandelanalyser er det tre aksjer som utmerker seg. Disse er positive på alle kriteriene vi ser på, og har god oppside i forhold til risiko. Kjøp anbefales.

Foto:

Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i Sparebank 1 Nord-Norge, og egenkapitalbeviset ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Aksjer i stigende trender på Oslo Børs steg i perioden 1996 til 2015 i snitt 2,3 prosentpoeng mer enn gjennomsnittlig børsutvikling på tre måneders sikt i følge Investtechs forskning. Kursen har brutt den tidligere motstanden ved 64.30 kroner og ligger nå i all-time-high. Det er ingen motstand over dagens kurs, mens det ved reaksjoner tilbake er støtte mellom 64.30 og 61 kroner. Positiv volumbalanse og sterkt momentum styrker egenkapitalbeviset. Banken er positiv på innsidehandler etter at tre meldepliktige personer har kjøpt seg opp i august. Investtechs anbefaling: Kjøp

Foto:

Atea viser stigende trender på både kort og lang sikt og kursen har nesten firedoblet seg de siste seks årene. Onsdag presset positive investorer kursen over 127 kroner, der det har ligget motstand, og et nytt kjøpssignal ble utløst. Høyt volum på oppgangen og positiv volumutvikling styrker aksjen. Det er nå ingen motstand over dagens kursnivå, mens det er støtte rundt 127 kroner på reaksjoner tilbake. Atea er positiv på innsidehandler etter en rekke kjøp fra styreleder Ib Kunøe gjennom året.

Investtechs anbefaling: Kjøp

Foto:

Scottish Salmon Company ligger i stigende trendkanaler på kort og mellomlang sikt. Aksjen har gitt kjøpssignal fra flere rektangelformasjoner. Sterkt kortsiktig momentum og positiv volumutvikling styrker aksjen. Det er lite motstand over dagens kursnivå, så aksjen kan gå fort videre. Scottish Salmon Company har kortsiktig støtte ved 14,10 og 12,90 kroner og mer langsiktig støtte ved 10,60 kroner.

Investtechs anbefaling: Kjøp

Her kan du lese mer om

 1. Investtech
 2. Oslo Børs
mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

 1. «Tre aksjer som skal løftes på Børsen»

 2. Kommentar: To kjøpsanbefalinger og to salgsanbefalinger

 3. Kommentar: Tre aksjer som kan stige mye

 4. Annonsørinnhold

 5. Betalt innhold

  Ukens Investtech: To av de sterkeste teknisk positive aksjene på Børsen

 6. Kommentar: Kjøp disse aksjene nå