Skal levere dekksmaskineri for en halv milliard

Rolls-Royce i Ulsteinvik skal levere ankerhåndteringssystem til fire offshorefartøy for Swire Pacific Offshore.

Publisert: Publisert:

Dekksmaskinerisystema er utviklet for sikrere håndtering av store anker på dekk, som til foreksempel torpedoankrene som brukes på store havdyp offshore Brasil.

- Rolls-Royce leverar maritim teknologi i verdsklasse som gjør kundene våre istand til å operere trygt under krevende forhold som olje- og gassfelt på store havdyp. Vi er veldig glade for at Swire Pacific Offshore nok en gang har valgt vår teknologi, noe som viser at vårt fokus på forskning og utvikling gjør oss istand til å hevde oss som markedsleder innen håndteringsutstyr for offshoreindustrien, sier Arne Tande, direktør for Offshore Deck Machinery i Rolls-Royce.

Rolls-Royce skal levere fire komplette dekksmaskinerisystem til hvert av de fire fartøyene, inkludert I en lavtrykkshydraulisk vinsj for ankerhåndtering og tauing, med trekkraft på 500 tonn. I tillegg skal Rolls-Royce levere ankerhåndteringskraner, anchor recovery frame for sikrere og mer effektiv håndtering av store anker, samt hekkrull med miljøvennlig lagerteknologi.

Fartøyene skal byggaes på verftet ST Marine i Singapore.

Få flere saker fra E24-partner PetroMedia i mailboksen

Publisert: