Selvaag Bolig hentet en halv milliard

- En vellykket plassering av vår første obligasjon, sier selskapet.

FØRSTE OBLIGASJONSLÅN PÅ PLASS: - Bedre tilgang til kapitalmarkedene var en av årsakene til notering av selskapet på Oslo Børs for ett år siden, sier administrerende direktør i Selvaag Bolig, Baard Schumann.
Publisert:

Det koker i obligasjonsmarkedet for tiden, og denne uken har det vært foretatt en rekke plasseringer.

Boligutbyggerselskapet Selvaag Bolig har i løpet av det siste døgnet - med hjelp fra ABG Sundal Collier, DNB Markets og Pareto Securities - utstedt 500 millioner kroner i et femårig obligasjonslån med forfall i juni 2018.

- Vi er fornøyde med å ha gjennomført en suksessfull plassering av vår første obligasjon, skriver administrerende direktør Bård Schumann i Selvaag Bolig i en melding.

Han legger til at bedre tilgang til kapitalmarkedene var en av årsakene til notering av selskapet på Oslo Børs for ett år siden.

- I tillegg til å styrke selskapets likviditet, som tillater oss å gjøre attraktive investeringer, vil obligasjonen diversifisere våre kapitalkilder og strekke forfallsprofilen på gjelden, sier Schumann.

Netto proveny fra obligasjonslånet vil bli benyttet til å refinansiere eksisterende gjeld samt finansiering av selskapets generelle virksomhet.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om