Madonna designer for H&M

I vår var det klesgiganten H&M som laget klær for Madonna. Nå er det Madonna som lager klær for H&M.

Publisert:

H&M med sjefsdesigner Margareta van den Bosch i spissen, har satt seg på tegnebordet med Madonna og laget en kolleksjon med tilhørende accessoarer.

Men du må vente litt før du løper til butikken for å sikre deg klær designet av popikonet. Det er ennå noen måneder igjen før kolleksjonen M by Madonna er på plass i hyllene.

- "M by Madonna" finnes i butikkene med start mars 2007, skriver Hennes & Mauritz i en pressemelding.

Foreløpig er det snakk om 30 dameplagg og 10 accessoarer.

Les flere nyheter på E24.

Elsker klær og mote

- Det er knappt noen hemmelighet at jeg alltid har elsket klær og mote. Arbeidet med Margareta og H&M har vært en ny og spennende utfordring. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og ser frem til å bære "M by Madonna" sammen med mennesker over hele verden, sier Madonna i en pressemelding.

Van den Bosch legger heller ikke skjul på entusiasmen over å ha samarbeidet med popikonet.

- Madonna har en fantastisk kjennskap til mote og trender. Hun er stilsikker, og har vært innvolvert i de minste detaljene på plaggene. Det råder ingen tvil om at Madonnas innflytelse kommer til å synes tydelig i kolleksjonen "M by Madonna", sier Margareta van den Bosch.

Tidligere samarbeid

Dette er ikke første gang H&M bruker kjente ansikter for å få frem plaggene. Kjeden har etablert seg godt blant kjendiser og designere.

I enkelte butikker er det fremdeles mulig å oppdrive plagg fra Viktor & Rolf-kolleksjonen, og reklameplakater av Madonna og hennes crew henger fremdeles rundt omkring. For når Madonna nå designer en kolleksjon eksklusivt for den svenske kjeden, er det ikke første gang hun samarbeider med dem.

På Madonnas siste turne var det H&M som sørget for en skikkelig garderobe off-stage for både henne og hennes crew. Alle klærne var også å finne i butikkene.

Karl Lagerfeld og Stella McCartney har også designet egne kolleksjoner for den svenske kleskjempen.

Publisert: