Bitcoins Norge-sjefen: – Kundene har godtatt vilkårene

Ole-André Torjussen svarer på kritikken fra skuffede kunder, som reagerer på at de får erstattet den tapte kryptovalutaen til vesentlig lavere kurs. 

BITCOINS NORGE: Daglig leder Ole-Andrè Torjussen eier og leder kryptobørsen som har vært kritisert av skuffede kunder.
Publisert:

– Her vil jeg (igjen) vise til vilkårene for å handle på vår plattform, som kundene har godtatt, svarer Torjussen til Dagens Næringsliv.

– De sier at vi kun har erstatningsansvar overfor den enkelte kunde er begrenset til det opprinnelige valutainnskuddet på kundens konto.

Les også

Kunder fortviler etter sjokkmail: – Det er helt krise

Flere kunder har kommet med krass kritikk av Bitcoins Norge etter at det ble kjent at selskapet vil tvangsselge kundenes kryptovaluta etter at leverandøren Alphapoint ble rammet av angrep.

«Alle våre kunder vil likevel få betalt ut et beløp i norske kroner tilsvarende verdien de hadde i kryptovaluta hos oss den 7. mai 2019», het det i meldingen fra Bitcoins Norge sendt mandag kveld.

Da kostet én bitcoin 5.939 dollar, mot dagens kurs på 11.218 dollar.

– Som sagt går vi nå gjennom alle kunders kontoer for å få oversikt over situasjonen, sier Torjussen, som igjen påpeker det E24 også skrev tidligere i dag at Bitcoins Norge ikke vil sitte igjen med noen midler etter dette.

Torjussen har tidligere lagt ut flere meldinger på selskapets Facebook-side og gjennom e-post, der han blant annet har forklart at selskapet fortsetter arbeidet med å sikre kundenes kontoer for å få oversikt over situasjonen.

Publisert: