Lazio vil ha Kewell

Leeds-spissen Harry Kewell er sterkt ønsket av italienske Lazio som virker å ha en utømmelig bankkonto.

Publisert:

HARRY KEWELL er midt i kontraktsforhandlinger med Leeds om dagen, og nå er det plutselig kommet et forstyrrende element som trolig vil heve lønna til den australienske spilleren ytterligere. Den italienske storklubben Lazio ønsker spissen, og mener han kan være hele forskjellen på seier eller tap i Champions League. Tidligere i sommer kjøpte Lazio Hernan Crespo fra Parma, men det er tydeligvis ikke nok. Leeds styreformann Peter Ridsdale sier det er fullstendig uaktuelt å gi slipp på Kewell.

ARSENE WENGER vil ha svar fra Bordeaux mandag hvorvidt de godtar Arsenals bud på Sylvain Wiltord, eller ei. Bordeaux vil ha 13 millioner pund for Wiltord frem til nyttår, men adskillig mindre etter. Årsaken er at Deportivo La Coruna skal ha 40 prosent av overgangssummen frem til nyttår, mens det er vesentlig mindre etter. Arsenal skal ha budt åtte millioner pund for den franske spissen.

MANCHESTER UNITEDS manager Alex Ferguson reagerer med raseri på avisoppslag om at klubbens lagkaptein Roy Keane får behandling mot depresjon og har søkt hjelp for alkoholproblemer.
- Jeg kan bare si hva Roy Keane har sagt til meg, og at dette ikke er sant, sa Ferguson til Mail on Sunday.
Lørdag meldte nettstedet til en engelsk avis at Keane har tilbrakt tre dager på Priory-klinikken, et kjent behandlingssted hvor mange kjente mennesker har fått behandling mot depresjon, narkotika- og alkoholproblemer. Ferguson avviser også at Keane skal ha innrømmet overfor ham at han har vært til stede på et møte i Anonyme Alkoholikere.

MANCHESTER CITY venter fortsatt på svar fra Aston Villa om de får kjøpe forsvareren Ugo Ehiogu, eller ikke. City skal ha budt seks millioner pund for Ehiogu, men Villa vegrer seg for å selge fordi West Bromwich skal ha 50 prosent av overgangssummen. Nå begynner imidlertid tålmodigheten å ta slutt på Maine Road. Får de ikke svar snart må de begynne å se på andre alternativer.

MARK VIDUKA og Danny Milosevic forbereder seg på trøbbel mellom klubben Leeds og landslaget Australia. De to har fått beskjed om å melde seg til tjeneste i hjemlandet 20. august, dagen etter at Premier League-sesongen sparkes i gang, og skal bli der i seks uker.

STUART PEARCE føler liten eller ingen sympati med de spillerne som har kjempet seg tilbake fra rus- og gamblingproblemer. Pearce nevner Aston Villas Paul Merson og Evertons Paul Gascoigne som eksempler.
- Jeg har ikke spesielt mye sympati med spillere som har utnyttet sin posisjon, sier han.

- DAVID BECKHAM blir i Manchester United så lenge jeg er sjef her, sier Alex Ferguson. Manageren sier også at det ikke kommer på tale å reforhandle kontrakten til Beckham før neste sommer. Det var agenten til Beckham, Caroline McAteer, som lørdag sa at United må punge ut om midtbanespilleren skal bli i klubben.

MARK BOSNICH viste fin innstilling ved å si at han heller vil være i Manchester United for å kjempe om en plass på laget, enn å bli leid ut til Celtic. Men nå heller manager Alex Ferguson kaldt vann ned i nakken på den australske keeperen. Ferguson sier at det er greit for ham at Bosnich blir, men at han har bestemt seg for at Fabien Barthez er førstevalget mens Raimond van der Gouw er andrevalget.

PAULO WANCHOPE kommer til Manchester City på mandag. Det er ihvertfall det manager Joe Royle tror. Royle syntes at det har drøyd lenge, men føler seg sikker på at han kommer til å velge City fremfor Bradfrod som også har lagt inn et bud på fire millioner pund for spissen.

MARK DELANEY ble båret av banen i treningskampen mellom Aston Villa og Tamworth (1-1), og rekker neppe ligaåpningen mot Leicester 19. august.

Resultater lørdag:
Arsenal 0-2 Ajax
Man Utd 1-3 Bayern München
QPR 0-2 Tottenham
Altrincham 0-3 Wrexham
Ashton United 2-4 Oldham
Baldock 0-0 Cambridge City
Bashley 0-0 Farnborough
Benfica 2-2 Liverpool
Birmingham 1-0 Walsall
Boreham Wood 2-2 Rushden & D'monds
Bournemouth 0-1 Fulham
Brighton 2-0 Sheffield Wed
Bristol City 2-5 Wimbledon
Bristol Rovers 0-2 Barnsley
Bromley 1-0 Barnet
Canvey Island 1-1 Stevenage
Cardiff 2-1 Brentford
Carlisle 1-3 Wigan
Chesterfield 1-0 West Brom
Dorchester 1-1 Torquay
Exeter 1-4 Everton
Halesowen 1-1 Telford
Hereford 0-0 Shrewsbury
Huddersfield 0-2 Leeds
Kettering 1-2 Peterborough
Lincoln City 3-0 Northampton
Macclesfield 0-0 Crewe
Millwall 1-1 Norwich North
Ferriby Utd 0-2 York
Notts County 2-0 Mansfield
Nuneaton 2-2 Sheffield Utd
Port Vale 1-0 Nottm Forest
Prescot Cables 3-3 Runcorn
Preston 1-3 Athletic Bilbao
Reading 1-3 Charlton
Scunthorpe 0-2 Grimsby
Southport 1-0 Blackpool
Stockport 4-1 Manchester City
Tamworth 1-1 Aston Villa
Tranmere 3-1 Leicester
Wolverhampton 1-2 Southampton
Worthing 0-3 Enfield
Wycombe 3-1 Crystal Palace

Publisert: