Lars Vaular tjente mindre

Lars Vaular tjente mindre penger i fjor enn i rekordåret 2016. Omsetningen i selskapet hans var på 3,8 millioner kroner.

LAVERE INNTEKTER: Lars Vaulars selskap tjente mindre penger i fjor enn året før, viser ferske regnskapstall.
  • Kjetil Malkenes Hovland
Publisert: Publisert:

Musikeren hadde i 2017 inntekter på 3,8 millioner kroner ifølge en fersk årsrapport. Inntektene synker fra rekordåret 2016 hvor rapperen innkasserte 6,3 millioner kroner.

Det påvirker også bunnlinjen kraftig. Vaulars resultat etter skatt i fjor var på 1,2 millioner kroner, i år har det krympet til 88.971 kroner.

Selskapet Nesheim & Vaular AS har ingen ansatte, men artisten har tatt ut lønn på 560.768 kroner, og et utbytte på 100.000 kroner.

Vaular uttalte til Kapital i fjor at han har kvittet seg med både manager og distribusjonsselskap, og gjør alt i selskapet selv.

– Hvorfor ikke distribuere selv? Det er jo ikke fysiske plater lenger. Når musikken er på nett, er jo jobben gjort. Tiden vil vise hva slags modell som er best fremover, uttalte Vaular til Kapital i fjor.

– Har du hundre prosent eierskap til prosjekter du jobber med, blir du også hundre prosent dedikert, sa Vaular til Kapital i fjor (for abonnenter)

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. Musikk
  2. Regnskap og resultater

Flere artikler

  1. Kim Wahl har Norges høyeste inntekt

  2. Millionskrell for Aurora Aksnes’ selskap – driftsresultatet falt med 5 millioner kroner i fjor

  3. Rekordresultat for Magnus Carlsens aksjeselskap

  4. Egner-arvingene halverer utbyttet: – Vi har satt av penger til en ny film

  5. USAs toppsjefer tjener 312 ganger mer enn sine ansatte