Funcom venter på «The Secret World»

Imens opplever selskaper et aldri så lite resultatstup.

DENNE VENTER MANGE PÅ: Funcom varslet for bare noen dager siden at at lanseringen av storspillet The Secret World er forskjøvet med to måneder til 19. juni.
Publisert: Publisert:

Spillprodusenten Funcom er i ferd med å foreta finpussen på sin neste etterlengtede storsatsing «The Secret World» frem til lansering 19. juni.

Imens må aksjonærer og alle de som entusiastisk følger selskapets ferd konstatere at inntekter og resultat er magre saker. Det tyder ihvertfall avslutningen av fjoråret på.

Funcom rapporterte tirsdag et driftsresultat i fjerde kvartal 2011 på minus 5,2 millioner dollar, som var en nedgang fra et positivt driftsresultat på 0,7 millioner dollar i samme periode året tidligere.

Omsetningen falt i samme periode fra 5,1 til 4,3 millioner dollar, mens selskapet fikk et underskudd på 6,0 millioner dollar, en forverring fra 0,8 millioner dollar i overskudd.

Funcom skriver i rapporten at inntektene i første kvartal ventes å bli svakere enn fjerde kvartal 2011, grunnet en ventet nedgang i inntektene fra Age of Conan.

LES OGSÅ: - Da blir Funcom uten tvil årets vinneraksje

Videre skriver selskapet at deres finansielle ressurser er tilstrekkelige til fullføring og lansering av både Fashion Week Live og storsatsingen «The Secret World».

AksjeLongname: FuncomTicker: FUNCOMMarked: OSEOrganiasonsnummber: 200293223TSID: Trade time: 2012-02-27 17:30:00Last: 18.8Close: 19.6Periode: intraday

LES OGSÅ:

Publisert:

Her kan du lese mer om